Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Boka en stuga i Sverige

Boka en stuga i Sverige

 
Vart vill du resa?Vart ska du? 
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 1.012 resultat.
Sök på kartan
4.1 av 5.0
i gästomdöme
Trygghet
över 60 års erfarenhet
Närhet
28 lokalkontor i Danmark
Garanti för
Trygg och enkel bokning

Över 800 stugor att hyra i Sverige

Stanna hemma och njut av fantastiska Sverige, som ger dig och din familj en hel värld av underbara semesterupplevelser. Välj att hyra stuga hemma i Sverige nästa gång. Landet som bjuder på allt från enastående natur och vackra skärgårdar till spännande städer med massor av historia, liv och rörelse. Hos Stugsommar hittar du stugor för uthyrning i alla regioner, så som Skåne med Österlen, Öland och Böda, Västkusten med sin vackra skärgård och charmiga öar som Smögen, Tjörn, Orust, Hönö eller Öckerö samt Halland med sina långa sandstränder. Många sommarparadis ligger dessutom nära våra storstäder, Stockholm, Göteborg och Malmö, för dig som inte önskar resa så långt på din semester.

Stugor för två personer – eller flera generationer?

Stugsommar stuguthyrning har över 1.000 stugor som uthyres i vårt vackra Sverige. Här under finner du hela vårt utbud - från stora hus med plats för upp till 20 personer, till traditionella mindre svenska stugor. Hos Stugsommar stuguthyrning kan du helt säkert hitta en stuga som uthyres och passar för just din semester i Sverige.

Läs mer om Sverige.

Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Sverige

Stugnr: 91727Ugglarp4 personer,  35 m²Husdjur tillåtet.4,2 km till sjö/hav:.Praktisk stuga med otrolig utsikt över öppet landskap och havet ca 4 km bort. Ni bor högt uppe och inifrån rummet liksom ute på den väldigt stora altanen har ni en makalös utsikt som ni sannolikt har svårt att slita er från. Inne i stugan har ...Stugnr: 65553Loftahammar5 personer,  60 m²Husdjur inte tillåtet.400 m till sjö/hav:.En bit norr om staden Västervik (Ostkustens pärla) ligger huset i det trevliga kustsamhället Loftahammar. Hela huset är mycket smakfullt och gediget inrett med två altaner, sammanbundna med varandra. Den på entrésidan lite mindre och passar ...Stugnr: 94729Hallaryd7 personer,  130 m²Husdjur inte tillåtet.200 m till sjö/hav:.Välkommen till detta sköna och stora torp, inne i skogen men ändå bara ca 200 meter från Helge å varifrån bilden vid ån är tagen. Ert hus är rymligt och här finns bl a ett stort matsalsbord där ni alla kan samlas för riktigt fina middagar. Är ...Stugnr: 74881Hyltebruk5 personer,  70 m²Husdjur tillåtet.400 m till sjö/hav:.Här bor ni i ett väl omhändertaget torp med egen gårdsplan. Det här är rätta stället för dig som vill njuta av lugnet på landet. Varför inte ta en tur med båten som ligger alldeles nära, nere vid sjön. Detta torp passar även dig som vill vandra ...Stugnr: 68367Hunnebostrand6 personer,  40 m²Husdjur inte tillåtet.2,0 km till sjö/hav:.Charmigt Attefallshus från 2017, med tillhörande gäststuga med både lantligt och havsnära läge, endast 2 km från vackra Hunnebostrand med salta bad och all service på promenadavstånd! Hunnebostrand är ett av Bohusläns allra äldsta kustsamhällen ...Stugnr: 44326Mellbystrand4 personer,  40 m²Husdjur inte tillåtet.4,2 km till sjö/hav:.En modern och fräsch lägenhet i ett gårdshus på landet med utsikt över betesängar och öppna landskap. Ett avskilt och bra läge. Härifrån, med cykel eller bil, når ni snabbt de långa härliga badstränderna i Skummeslövstrand, tennis- och sommarmetropolen ...

Låt nästa sommar ge dig härliga semesterminnen!

Med sin varierande natur och allt man både kan se och uppleva, mycket är helt gratis! Hav och tång eller insjö, skog och fågelsång. Minns sommaren när vi njöt av varje ledig stund i solen, vid sjön, i båten, på bryggan eller på en varm och mjuk sandstrand vid havet. Med en bra bok i knäet eller med en kopp te, kaffe, kanske ett glas vin och färska räkor på en klippa vid havet. Ta chansen att hyra stuga och låt det bli en semester i Sverige nästa gång! Du kommer inte att bli besviken på allt som hemlandet har att erbjuda dig. Västkusten, Östkusten, Skåne med Österlen, Öland eller de mystiska skogarna i Värmland. Slott och herresäten i Södermanland och vackra Roslagen norr om Stockholm. Inte att förglömma så har vi också långt ner i söder Sveriges trädgård, Blekinge.

Svenska semesterfavoriter

Stugor vid havet

Nära till bad


Sverige är till stora delar omgivet av hav och ett land rikt på vackra insjöar och fina badplatser. Det går nästan inte att säga att ett ställe är bättre än det andra när det kommer till hav, sjö och bad.

Stugor i Lysekil

Bohuslän och klipporna i Lysekil


Lysekil är en av Bohusläns toppstäder sommartid. Lysekil bjuder på event hela sommarsäsongen och Stångehuvud med böljande klipphällar och vidunderlig vy.

Stugor i Halland

Tylösand, Apelviken eller Skrea


Våra allra bästa sandstränder finns i Halland. Tylösand i Halmstad toppar listan tillsammans med Skrea strand i Falkenberg, Mellbystrand och Varbergs strandpromenad, bara för att nämna några.


Stugor på Tjörn

Tjörn - Bohusläns största ö


Mitt i hjärtat av Bohuslän ligger Tjörn. Här serveras läckra skaldjur, nyfångad fisk och Tjörn fylls av olika evenemang hela sommaren. Utanför ligger fina öar som Dyrön, Åstol och Härön.

Stugor i

Äventyr i Göteborg


Göteborg bjuder unika och trevliga upplevelser för hela familjen. Liseberg, Universeum, båtutflykter i skärgården. Allsång på Björkö eller promenader vid vattnet på Öckerö.

Stugor på Öland

Semester på Öland


Vackert och avkopplande med flest soltimmar i landet. Öland kallas inte för inte - solen och vindarnas ö. Här finns mycket att upptäcka, Ölands djurpark, väderkvarnar och de ståtliga fyrarna.


Stugor på österlen i Skåne

Charmiga Österlen i Skåne


Sveriges Provence - Österlen. Gnistrande vita sandstränder längs sydöstra Skånes kust, många charmiga byar och städer, öppet landskap med stort utbud av aktiviteter och vällagad mat.

Stugor vid Blekinges kust

Blekinge skärgård


Blekinge är fyllt av spegelblanka vatten, klippiga öar, vackra bondelandskap och sköna skogar. Aspö, Hasslö, Karön och Tjurkö ligger alla i den vackra Blekinge skärgård.

Stugor i Värmland

Värmlands lugna sjöar och skogar


Värmland, vackert och omväxlande, passar både för äventyr eller naturens lugn. Här samsas konstnärer, dansband och rally med en underbar Värmländsk dialekt bland sjöar och skog.


När du vill hyra stuga i Sverige

Varför inte upptäcka allt som vårt vackra land Sverige har att visa eller kanske återuppleva allt? Sverige bjuder på en helt fantastisk och omväxlande natur. Här finns härliga sandstränder i Halland, lena, böljande mjuka klipphällar på Västkusten, underbar skärgård, öppna landskap, höga berg och djupa skogar. Här finns röda små stugor, pittoreska sjöbodar, vackra slott och herrgårdar.

Det finns många olika fiskemöjligheter, som till exempel havsfiske längs kusterna, flugfiske vid en forsande fjällbäck eller stilla meta i en sjö från roddbåten som är inkluderad i många hyrespriser. Stugor med båt.

Allemansrätten är unik för Sverige och en viktig del av den svenska kulturen, den skall vi vara rädda om. Det finns en mängd vandrings- och cykelleder att välja mellan. Ta med bra vandringsskor så kan du få möjlighet att uppleva massor av härliga semesterminnen till fots.

För familjen finns det oändliga möjligheter till spännande aktiviteter och utflyktsmål. Några av de största och mest kända är: Astrid Lindgrens värld och Liseberg, Skara Sommarland, Kolmårdens djurpark eller Gröna Lund men det finns givetvis många många fler. På varje stugas bokningssida finns tips på attraktioner i närområdet.

Det finns inte mindre än 300 museum runt om i Sverige. De är alla av skiftande slag och här finns helt säkert något för alla att lära.

Sverige är ett variationsrikt land vare sig man söker lugnet i naturen eller liv och rörelse på en turistort. Det är också ett kontrasternas land - från högsta fjälltoppen till det platta slättlandskapet. Från minsta lilla röda stuga till största slottet. Från vida havet till lilla sjön. För att ta till en gammal men inte omodern slogan - Sverige är fantastiskt!