Stugsommar

Lediga jobb hos Stugsommar

Lediga jobb hos Stugsommar:

- Säsongspersonal
- Medarbetare till Stugsommarteam i Falkenberg
- Säljare / Lokala Representanter i Värmland, Dalarna och på Gotland

************************************************************************************************************************************

Säsongspersonal

”Det bästa med att jobba på Stugsommar är att den ena dagen inte är den andra lik, man får hjälpa till att lösa problem som gör skillnad. Sedan är det så klart gänget, jobbakompisarna som stöttar varandra och hjälps åt!” Kommentar från en tidigare säsongsarbetare på Stugsommar

Är du en lösningsfokuserad person som besitter förmågan till eftertanke? Gillar du att vara en del i lösningen för andra människor? Då kan du vara rätt person för oss!

Till Stugsommars sommarsäsong 2022 söker vi dig som kan bemöta gäster och husägare med empati och ett leende även om situationerna ibland är komplexa. Vi sköter kontakterna via telefon och mail och även om leendet eller den empatiska känslan kanske inte syns så ska det kännas genom mailet eller samtalet. Till det ska man kunna applicera de regler som finns som en stöttepelare i det vi gör. Huvudsakliga uppgifter är att ge en god service till våra husägare och gäster. I detta ingår även reklamationshantering.

Är ovan något som passar dig och du dessutom kan göra detta på engelska, gärna på tyska och så klart svenska är det toppen! Du kommer använda dig mycket av Outlook och vårt interna affärssystem så en god vana vid att arbeta vid datorn är ett måste samt en fin teamkänsla det är det vi söker hos dig!

Vi har öppet alla dagar i veckan, räkna med att jobba varannan helg under vår högsäsong, i övrigt är det kontorstider som gäller (lördagar till kl 20.00). Uppstart i maj – juni, säsongen pågår till 31 augusti.

Stugsommar är en del av det danska företaget DanCenter A/S som sedan mer än 60 år har arbetat med stugförmedling. I Sverige supporterar vi runt 1200 stugägare och tusentals gäster. Vi har ett servicekontor som ligger i Falkenberg.

DanCenters huvudkontor ligger i Köpenhamn, utöver Sverige förmedlar man stugor och semesterminnen även i Danmark, Norge och Tyskland. DanCenter är en av de största aktörerna i branschen.

DanCenter ägs av OYO Vacation Homes

Välkommen med din ansökan till jobb-stugsommar@dancenter.com, märk din ansökan med ”säsongspersonal”, rekryteringen pågår löpnade. Vid frågor så är du välkommen att ringa Pernilla Nilsson 0731-544 522

************************************************************************************************************************************

Medarbetare till Stugsommarteam i Falkenberg

Vi utökar vår verksamhet i Sverige och söker därför ytterligare en medarbetare till vårt härliga Stugsommarteam i Falkenberg.

”Det bästa med att jobba på Stugsommar är att den ena dagen inte är den andra lik, man får hjälpa till att lösa problem som gör skillnad. Sedan är det så klart gänget, jobbakompisarna som stöttar varandra och hjälps åt!” Kommentar från en medarbetare vid en utvärdering.

Vi kan erbjuda en arbetsplats med mycket skratt tillsammans med arbetskamraterna. Våra medarbetare är engagerade, förslag till förbättring tas alltid emot med varm hand hos en chef där dörren alltid står öppen. Vi vill att du ska komma in i jobbet på ett så bra sätt som möjligt, du kommer få sitta med olika medarbetare för att ta in just deras sätt att arbeta för att sedan kunna plocka fram ditt eget sätt.

Är du en lösningsfokuserad person som besitter förmågan till eftertanke? Gillar du att vara en del i lösningen för andra människor? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi arbetar i en verksamhet med högsäsong under sommaren, då är arbetet hands-on med lösningsfokus där och då. Under sommaren är det högt tryck på telefon och mail, jobbet kräver att man själv kan hålla sig lugn och varar lösningsorienterad. Du bör ha en fallenhet av att prata med många människor med olika bakgrunder och ha genuin inställning att göra ett bra jobb för gästen, husägaren och företaget.

Sommaren erbjuder bland annat

Efter högsäsongen ser arbetet lite annorlunda ut med mer tid för reflektion och utveckling.
För att lyckas i rollen behöver du ha en god vana av att arbeta med datorn som främsta redskap samt en fallenhet för att prata med människor i telefon. Du tycker om att bidra till gruppen här i Falkenberg och även till medarbetare runt om i företaget som sitter på distans. Svenska och engelska är ett krav, tyska meriterande.

Vi har öppet alla dagar i veckan, under den största delen av året arbetar man cirka var fjärde helg, räkna med mer helgarbete under högsäsong. Tillsättning enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande.

Stugsommar är en del av det danska företaget DanCenter A/S som sedan mer än 65 år har arbetat med stugförmedling. I Sverige supporterar vi runt 1200 stugägare och tusentals gäster. Vi har ett servicekontor som ligger i Falkenberg.

DanCenters huvudkontor ligger i Köpenhamn, utöver Sverige förmedlar man stugor och semesterminnen även i Danmark, Norge och Tyskland. DanCenter är en av de största aktörerna i branschen.

DanCenter ägs av OYO Vacation Homes

Välkommen med din ansökan till jobb-stugsommar@dancenter.com, märk din ansökan med ”servicekontoret”, rekryteringen pågår löpnade. Vid frågor så är du välkommen att ringa Pernilla Nilsson 0731-544 522
************************************************************************************************************************************

Vi söker nu fler Frilanssäljare - Bli vår lokala representant och hitta nya uthyrningsobjekt i Värmland, Dalarna och på Gotland.

Stugsommar erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor. Du kommer att vara en del av vårt härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar.

Dina arbetsuppgifter
Som Frilanssäljare för Stugsommar arbetar du uppsökande med att hitta nya fina uthyrningsobjekt i ditt område. Du kommer att få tips/leads från oss på Stugsommar men även genom att själv aktivt arbeta med telefon, flyers, webb, egna nätverk etc.

Arbetet innebär att du tar kontakt med husägare som vill hyra ut sina sommarstugor och hus. Du åker på möte med husägaren, skriver avtal och färdigställa underlag för presentation av uthyrningsobjekten i både text och bild. Du skall även kunna göra en budget för uthyrningsobjekten och ge husägarna råd för optimal uthyrning. Detta får du hjälp och utbildning i av oss på Stugsommar.

Din profil

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är förtroendegivande, har en hög social kompetens och en positiv inställning. Du skall ha ett inre driv och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är både affärsinriktad och professionell, men framför allt kommunikativ och kan bemöta olika människor i skiftande situationer.

Eftersom rollen innebär både marknadsföring och försäljning är en bakgrund inom dessa områden en fördel men störst fokus läggs på personlig lämplighet. Vi sätter stort värde på att man har en god känsla för säljande bild och text. Nätverk inom branschen är meriterande. Du ser fram emot mötet med människor och känner väl till ditt område.

Övrigt
Arbetsvolymen styr du till stor del själv och hur ju fler kontakter du har och får ju mer framgångsrik blir du i ditt arbete. De flesta nås på mail och telefon på dagtid och ibland kvällstid. Du kommer att ha mest att göra under perioden februari t.o.m. september. Det är då de flesta tänker på att hyra ut sina ut inför sommaren. Du styr själv över din arbetsvecka och kan med fördel kombinera tjänsten med andra uppdrag. Du rapporterar till Försäljningschef Lena Börtin. Vi ser helst att du innehar F-skattsedel.

Placering: Arbetet utgår från hemmet i Värmland, Dalarna och på Gotland
Tillträde och Ansökan Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Lena: lena.bortin@stugsommar.se.
Tillträde snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du är välkommen att skicka din intresseanmälan med CV till jobb-stugsommar@dancenter.com.

Stugsommar
Stugsommar är en filial till danska DanCenter A/S som etablerades redan 1957. Kvalitet och Trygghet är för oss centrala nyckelbegrepp som är djupt rotade i allt vad vi gör. Vi är en av Skandinaviens äldsta och mest framgångsrika förmedlare av privatägda hus och stugor. Sedan 2019 ingår vi i OYO Vacation Homes, som är världens snabbaste växande hotellkedja och finns i över 800 städer med över 230 000 hotell och semesterboenden. Läs mer om Stugsommar här och DanCenter här