Menu

Stugsommar
arbete, administration, kontor, säljare, marknadsföring, fotograf

Lediga jobb hos Stugsommar

Ny tjänst - Ägarrådgivare

Som ägarrådgivare blir du en viktig pusselbit i organisationen. Tjänsten är ny och du kommer att ges stora möjligheter till eget upplägg. Ditt arbete fokuserar på att hjälpa våra husägare till bästa möjliga uthyrning av deras stuga och kontakten sker främst via mail och telefon men även fysiska möten förekommer. Vårt mål är att ha en långsiktig och lönsam relation med alla våra husägare och det är här du blir en viktig pusselbit! Läs mer om denna tjänsten här: Bli vår nya Ägarrådgivare
______________________________

Representanter för rekrytering av uthyrningsobjekt

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du arbetar självständigt med att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor i. Du blir en del av vårt härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar. 

Dina arbetsuppgifter som representant
Som representant skall du finna och kontraktera nya uthyrningsobjekt. Du arbetar dels på leads du får av huvudkontoret, men även genom att själv aktivt arbeta med telefon, flyers, webb, egna nätverk etc. Du skriver avtal med stugägare och färdigställer underlag för presentation av stugan på internet med både text och bild. Du skall även kunna ge husägarna goda råd för optimal uthyrning.

Ladda ner fil för att läsa mer om tjänsterna i:
@ Stockholm
@ Västergötland
@ Dalsland & Värmland
@ Skåne & Blekinge
@ Småland & Öland

Vi tror att du har ett inre driv och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Stämmer det in på dig? Tveka inte att söka!


Maila din intresseanmälan med CV till Lena Börtin, RekryteringschefUrval och intervjuer kommer att ske löpande
______________________________

Sommarjobb i Falkenberg

Vi behöver förstärkning inför sommaren på vårt kontor i centrala Falkenberg och söker 3 stresståliga medarbetare som behärskar svenska och tyska i tal och skrift. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och gillar att jobba i team. Stor vikt sätts vid din personlighet.

I arbetsuppgifterna ingår att bl.a svara i telefon samt besvara mail på svenska, tyska och engelska.
Du kommer att arbeta som produktkoordinator och ha kontakt med både gäster och husägare. Introduktion och utbildning inplaneras enligt överenskommelse.

Anställnings villkor:
80%-100% schemalagd arbetstid som innefattar helgarbete enligt schema. Tjänsterna är säsongsanställningar som sträcker sig till 31 augusti 2019.

Maila din intresseanmälan med CV till Petra Hygrell, Teamleader - senast den 1 april
______________________________

Om företaget Stugsommar

Stugsommar är en filial till danska DanCenter A/S som ingår i @Leisure, vilket är en del av Axel Springer koncernen. Vi är en av Skandinaviens äldsta och mest framgångsrika förmedlare av privatägda hus och stugor. Vårt moderbolag, DanCenter A/S, etablerades redan 1957. Kvalitet och Trygghet är för oss centrala nyckelbegrepp som är djupt rotade i allt vad vi gör. Vi har försäljningsavdelningar i Danmark, Tyskland, Norge och Sverige samt representeras av mer än 10.000 agenter i form av t.ex. resebyråer.
Här kan du läsa mer om Stugsommars organisation.