Menu

Stugsommar

Lediga jobb hos Stugsommar

Stugsommar är en filial till danska DanCenter A/S som ingår i @Leisure, vilket är en del av Axel Springer koncernen. Vi är en av Skandinaviens äldsta och mest framgångsrika förmedlare av privatägda hus och stugor. Vårt moderbolag, DanCenter A/S, etablerades redan 1957. Kvalitet och Trygghet är för oss centrala nyckelbegrepp som är djupt rotade i allt vad vi gör. Vi har försäljningsavdelningar i Danmark, Tyskland, Norge och Sverige samt representeras av mer än 10.000 agenter i form av t.ex. resebyråer.
Här kan du läsa mer om Stugsommars organisation.

Representant i Bohuslän

Vi söker representant för rekrytering av uthyrningsobjekt i Bohuslän.
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor. Du blir en del av vårt härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar. Är detta något för dig? Läs mer här om denna tjänsten.
Maila din intresseanmälan med CV till Stefan Blomqvist, Sverigechef.

___________________________

Sommarjobb i Falkenberg

Vi behöver förstärkning inför sommaren på vårt kontor i centrala Falkenberg och söker 4-5 stresståliga medarbetare som behärskar svenska och tyska i tal och skrift. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och gillar att jobba i team. Stor vikt sätts vid din personlighet.

I arbetsuppgifterna ingår att bl.a svara i telefon samt besvara mail på svenska, tyska och engelska.
Du kommer att arbeta som produktkoordinator och ha kontakt med både gäster och husägare. Introduktion och utbildning inplaneras enligt överenskommelse.

Anställnings villkor:
80%-100% schemalagd arbetstid som innefattar helgarbete enligt schema. Tjänsterna är säsongsanställningar som sträcker sig till 31 augusti 2018.

Maila din intresseanmälan med CV till Petra Hygrell, Teamleader - senast den 1 april