Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Lediga jobb hos Stugsommar

Sales representative

Vi söker Sales representative av uthyrningsobjekt i Sverige!


Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor. Du kommer att vara en del av vårt härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar.


Dina arbetsuppgifter:
Som Representant skall du finna och kontraktera nya uthyrningsobjekt som uppfyller våra minimikrav. Du arbetar dels på leads du får av huvudkontoret, men även genom att själv aktivt arbeta med flyers, webb samt egna nätverk. I ditt arbete ingår även att hitta nya kunder via telefonförsäljning. Du kommer att skriva avtal med husägare och färdigställa underlag för presentation av uthyrningsobjekten i både text och bild. Du skall även kunna göra en budget för uthyrningsobjekten och ge våra kunder konkreta råd för optimal uthyrning.


I rollen ingår också:


Din profil:


Personliga egenskaper:
Det är viktigt att du är förtroendegivande, har en hög social kompetens och en positiv inställning. Du skall ha ett inre driv och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är både affärsinriktad och professionell, men framförallt kommunikativ och kan bemöta olika kunder i skiftande situationer. Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom marknadsföring och försäljning och sätter stort värde på att du kan skriva säljande texter och är en duktig fotograf. Nätverk inom branschen är meriterande.


Start: Enligt överenskommelse
Söker jobbet på LinkedinSäsongs-/sommarjobb i Falkenberg.

Vi behöver förstärkning inför sommaren på vårt kontor i centrala Falkenberg och söker 4 stresståliga medarbetare som behärskar svenska och tyska i tal och skrift. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och gillar att jobba i team. Stor vikt sätts vid din personlighet.

I arbetsuppgifterna ingår att bl.a svara i telefon samt besvara mail på svenska, tyska och engelska.
Du kommer att arbeta som produktkoordinator och ha kontakt med både gäster och husägare. Introduktion och utbildning inplaneras enligt överenskommelse.

Anställnings villkor:
80%-100% schemalagd arbetstid som innefattar helgarbete enligt schema. Tjänsterna är säsongsanställningar med varierande startdatum efter överenskommelse och sträcker sig fram till den 31 augusti.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV samt personliga brev.

Har du frågor gällande dessa tjänster är du välkommen att kontakta Petra Hygrell, Tel. 0735-391981
eller
Maila din ansökan med CV till Petra Hygrell, Teamleader - senast den 1 april.