Lediga jobb hos Stugsommar

Sökes: Säljare / Lokala Representanter

Stugsommar är en filial till danska DanCenter A/S som etablerades redan 1957. Kvalitet och Trygghet är för oss centrala nyckelbegrepp som är djupt rotade i allt vad vi gör. Vi är en av Skandinaviens äldsta och mest framgångsrika förmedlare av privatägda hus och stugor. Sedan 2019 ingår vi i OYO Vacation Homes, som är världens snabbaste växande hotellkedja och finns i över 800 städer med över 230 000 hotell och semesterboenden.

Vi söker nu fler Säljare / Lokala Representanter för rekrytering av uthyrningsobjekt i följande regioner:

Värmland, Dalsland, Östergötland, Dalarna & Kalmar län inkl Öland

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor. Du kommer att vara en del av vårt härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar.

Dina arbetsuppgifter
Som representant skall du finna och kontraktera nya uthyrningsobjekt som uppfyller våra minimikrav. Du arbetar dels på leads du får av huvudkontoret, men även genom att själv aktivt arbeta med telefon, flyers, webb, egna nätverk etc. Du kommer att skriva avtal med husägare och färdigställa underlag för presentation av uthyrningsobjekten i både text och bild. Du skall även kunna göra en budget för uthyrningsobjekten och ge husägarna råd för optimal uthyrning.

Kvalifikationer
Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är förtroendegivande, har en hög social kompetens och en positiv inställning. Du skall ha ett inre driv och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du är både affärsinriktad och professionell, men framförallt kommunikativ och kan bemöta olika kunder i skiftande situationer. Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom marknadsföring och försäljning och sätter stort värde på att du kan skriva säljande texter och är en duktig fotograf. Nätverk inom branschen är meriterande.

Övrigt
Arbetsvolymen styrs till stor del av dig själv och hur framgångsrikt du är i ditt arbete. Du kommer att ha mest att göra under perioden februari t.o.m. september. Du styr själv över din arbetsvecka och kan kombinera tjänsten med andra uppdrag. Helg- och kvällsarbete förekommer. Du rapporterar till Rekryteringschef Lena Börtin. Vi ser helst att du innehar F-skattsedel. Besök gärna vår hemsida www.stugsommar.se

Tillträde och Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Placering
Arbetet utgår från hemmet. Läs mer om Stugsommar här https://www.stugsommar.se/organisation.html

CV skall skickas till: jobb-stugsommar@dancenter.com