Stugsommar

Lediga jobb hos Stugsommar

Lediga jobb hos Stugsommar:- Vi söker Säsongspersonal till vårt Servicekontor i Falkenberg

- Säljare / Lokala Representanter på Gotland och i Dalarna

_______________________________________________________________________

Vi söker Säsongspersonal till vårt Servicekontor i Falkenberg

”Det bästa med att jobba på Stugsommar är att den ena dagen inte är den andra lik, man får hjälpa till att lösa problem som gör skillnad. Sedan är det så klart gänget, jobbakompisarna som stöttar varandra och hjälps åt!”
Kommentar från en tidigare säsongsarbetare på Stugsommar


Vill du vara en del i ett härligt och glatt gäng på Stugsommar som ger service åt sommargäster och till dem som äger stugorna vi förmedlar? Då ska du söka säsongsarbete hos oss!

Stugsommar är en del av det danska DanCenter A/S, vi jobbar med att förmedla sommarhusägares hus till gäster från framför allt Europa och Sverige. På servicekontoret tar vi emot alla tänkbara frågor, vårt jobb är att leverera service av högsta klass, alltid med ett leende på läpparna. All kontakt sker via telefon och mail.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker ser dig som en lösningsorienterad och engagerad person som tycker om tempo på jobbet. Du gillar att prata i telefon och kan förmedla lugn genom telefonen, du gillar också att sitta framför datorn och röra dig i olika system. En bra teamkänsla är viktig för oss – det måste det vara för dig också. Är ovan något som passar in på dig och du dessutom kan sköta detta på engelska, gärna på tyska och så klart svenska är det toppen! Vi har öppet alla dagar i veckan, räkna med att jobba minst varannan helg under vår högsäsong, i övrigt är det kontorstider som gäller (lördagar till kl 20.00). Tjänsten sträcker sig från april till september.

Stugsommar

Stugsommar är en del av det danska företaget DanCenter A/S som sedan mer än 60 år har arbetat med stugförmedling. I Sverige supporterar vi runt 1300 stugägare och tusentals gäster. Vi har ett servicekontor som ligger i Falkenberg. DanCenters huvudkontor ligger i Köpenhamn, utöver Sverige förmedlar man stugor och semesterminnen även i Danmark, Norge och Tyskland. DanCenter är en av de största aktörerna i branschen. DanCenter ägs av OYO Vacation Homes

Ansökan

Välkommen med din ansökan till jobb-stugsommar@dancenter.com, märk din ansökan med ”säsongspersonal”, rekryteringen pågår löpnade så sök så snart du kan. Vid frågor så är du välkommen att ringa Pernilla Nilsson 0731-544 522
Läs mer om Stugsommar här och DanCenter här

_______________________________________________________________________

Vi söker nu fler Säljare / Lokala Representanter för rekrytering av uthyrningsobjekt på Gotland och i Dalarna

Vi söker dig som har ett genuint intresse för möten med människor, dig som är en säljfokuserad person som tycker om att komma till avslut. Kan du känna igen dig i detta?

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor. Du kommer att vara en del av vårt härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar.

Dina arbetsuppgifter

Som representant skall du finna och kontraktera nya uthyrningsobjekt som uppfyller våra minimikrav. Du arbetar dels på leads du får av huvudkontoret, men även genom att själv aktivt arbeta med telefon, flyers, webb, egna nätverk etc. Du kommer att skriva avtal med husägare och färdigställa underlag för presentation av uthyrningsobjekten i både text och bild. Du skall även kunna göra en budget för uthyrningsobjekten och ge husägarna råd för optimal uthyrning.

Din profil

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en person som är full av energi som smittar av sig på andra! Du är förtroendegivande med en hög social kompentens och ser fram emot kundmöten med husägare och deras pärlor till fritidshus. Du kan sätta dig in i husägarens sits och kan visualisera hur vi kan förmedla just deras hus på ett sätt som lockar till klick och bokningar. Du är säljfokuserad, empatisk och villig att skapar affärer där alla är vinnare.

Övrigt

Som Freelancekonsulent hos oss på Stugsommar styr du över din egen tid, bestäm själv när och hur mycket du vill jobba! Här får du chansen att jobba självständigt med uppbackning. Du kommer ha som mest att göra mellan februari och september men uppdrag finns året runt. Vi står för din utbildning och coachar dig sedan vidare in i verksamheten, för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll. Vi ser helst att du innehar F-skattsedel och förmodligen kombinerar du ditt jobb hos oss med något annat uppdrag.

Placering: Arbetet utgår från hemmet i regionen.
Tillträde och Ansökan Tillträde snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du är välkommen att skicka din intresseanmälan med CV till jobb-stugsommar@dancenter.com

Stugsommar är en filial till danska DanCenter A/S som etablerades redan 1957. Kvalitet och Trygghet är för oss centrala nyckelbegrepp som är djupt rotade i allt vad vi gör. Vi är en av Skandinaviens äldsta och mest framgångsrika förmedlare av privatägda hus och stugor. Sedan 2019 ingår vi i OYO Vacation Homes, som är världens snabbaste växande hotellkedja och finns i över 800 städer med över 230 000 hotell och semesterboenden. Läs mer om om Stugsommar här och DanCenter här