Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Lediga jobb hos Stugsommar

Sökes: personal Servicekontor Falkenberg


Västkustbokningen/Stugsommar* söker en ordinarie tillsvidareanställd medarbetare, en sommarmedarbetare under perioden mars till mitten av september 2020 och tre sommarmedarbetare i perioden mitten av juni till mitten av augusti till vår organisation för husägar-/gästservice i Falkenberg**.


Placeringsort Falkenberg


Arbetsuppgifter:
Löpande kontakt med husägare och gäster via telefon eller e-post, från det att ett nytt uthyrningskontrakt registrerats i systemet, tills en säsong genomförts. Under högsäsongen (mitten av juni till mitten av augusti) handlar arbetet i stor utsträckning om att vara en länk mellan gäster och husägare rörande allt som behöver hanteras när gästen är på plats i stugan. Arbetstiden är 40 timmar per vecka, med arbete 10 timmar lördag och söndag en helg i månaden under perioden mitten av augusti till mitten av juni. Under perioden mitten av juni till mitten av augusti är arbetstiden också 40 timmar per vecka, men schemalagd inkluderande kvällsarbete och mer helgarbete än 10 timmar en helg varje månad.


Vad vi förväntar oss av dig är: Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, är serviceminded, positiv, stresstålig och gillar att jobba i team. Vi sätter stor vikt vid din personlighet. Om du kan tyska i tal och skrift är det en mycket stor merit.


*Om Västkustbokningen/Stugsommar. Västkustbokningen, filial till DanCenter A/S (516403-1691) är ett dotterbolag till DanCenter A/S Danmark. Bolagets verksamhet är förmedling av privata hus i Sverige på veckobasis till gäster. Antal årsanställda i Bolaget (den svenska filialen) är för närvarande 13 personer, samt ca: 7 säsongsanställda. Utöver anställda tillkommer för närvarande 15 personer som på frilansbasis rekryterar uthyrningshus för Bolagets räkning.


**Om Servicekontoret i Falkenberg
Arbetsgrupp på sex åretruntanställda och ca: sju säsongsanställda verksamma med löpande serviceuppgifter för husägare och gäster, innebärande registrering av nya uthyrningsavtal och fortlöpande dialog med kontrakterade husägare gällande alla förekommande ärenden för att uthyrningen skall fungera på ett bra sätt. Service gentemot gäster, huvudsakligen som länk mellan gäster och husägare, men även för problemlösning (med gäst på plats). öppettider varje dag 3 månader under sommaren och tio timmar varje helg under övriga delen av året.


Ansökan.
Ansökan sänds till stefan.blomqvist@stugsommar.se Tel. 070-575 00 82 Vi kommer att sammanställa och kalla till intervjuer löpande under våren 2020, med start 20200305.