Stugsommar

Lediga jobb hos Stugsommar

Sökes: Medarbetare till servicekontoret på Stugsommar

Är du en person som är noggrann och brinner för service och lagarbete? Gillar du när den ena dagen inte är den andra lik? Då kan du vara rätt person för oss!

Jobbet
För vårt servicekontor i Falkenberg letar vi efter en serviceminded medarbetare, som kommer att supportera stugägare, gäster och våra säljare i hela Sverige. Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med anställning snarast fram till januari 2022. I tjänsten ingår helgtjänstgöring en helg i månaden, fler under sommarmånaderna.

Vi erbjuder ett stimulerande, administrativt jobb med ett härligt gäng kollegor, på plats på vårt kontor i Falkenberg men också utspritt i Sverige, Danmark och resten av världen.

I arbetsuppgifterna ingår att:
Du kommer få tid att sitta bredvid och lära dig, kollegor finns till hands hela tiden. Vi har högsäsong mellan midsommar och slutet på augusti, vår säsong på servicekontoret börjar ca. två månader innan och varar september ut. Det är då mycket händer och det gillar vi, dagarna flyger förbi och det är full aktivitet på telefon och mail!

Rätt kandidat
För att trivas med jobbet måste du gilla turistsäsongen, vara duktig på att hantera många olika frågor och komma ihåg att följa upp dem. Du talar och skriver svenska flytande, är duktig på engelska och meriterande om du talar tyska. Vi förväntar oss att du vill bidra till arbetsgruppen med ett gott humör samt att har vana av att jobba i Outlooks mailprogram.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Skicka din ansökan till jobb-stugsommar@dancenter.com snarast, senast den 21 mars 2021. Om du har några frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Pernilla Nilsson på tel. 0731-544 522

Stugsommar
Stugsommar arbetar med förmedling av semesterbostäder i Sverige. Vi är en filial till det danska bolaget Dancenter A/S, som funnits i stugbranschen i över 60 år. DanCenter ägs i sin tur av OYO Vacation Homes som är en av världens största inom semesterbostäder. Under åren har vi byggt upp den expertis och det kunnande som garanterar gäster en god och upplevelserik semester. Detta skulle inte ha varit möjligt utan både trogna stugägare och gäster, det är vi stolta över. Besök gärna vår hemsida www.stugsommar.se och www.dancenter.dk