Menu

Stugsommar
arbete, administration, kontor, säljare, marknadsföring, fotograf

Lediga jobb hos Stugsommar

Säsongs-/sommarjobb i Falkenberg.

Vi behöver förstärkning inför sommaren på vårt kontor i centrala Falkenberg och söker 4 stresståliga medarbetare som behärskar svenska och tyska i tal och skrift. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och gillar att jobba i team. Stor vikt sätts vid din personlighet.

I arbetsuppgifterna ingår att bl.a svara i telefon samt besvara mail på svenska, tyska och engelska.
Du kommer att arbeta som produktkoordinator och ha kontakt med både gäster och husägare. Introduktion och utbildning inplaneras enligt överenskommelse.

Anställnings villkor:
80%-100% schemalagd arbetstid som innefattar helgarbete enligt schema. Tjänsterna är säsongsanställningar med varierande startdatum efter överenskommelse och sträcker sig fram till den 31 augusti.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV samt personliga brev.

Har du frågor gällande dessa tjänster är du välkommen att kontakta Petra Hygrell, Tel. 0735-391981
eller
Maila din ansökan med CV till Petra Hygrell, Teamleader - senast den 1 april.

______________________________

Representanter för rekrytering av uthyrningsobjekt

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du arbetar självständigt med att kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor i. Du blir en del av vårt härliga team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar. 

Dina arbetsuppgifter som representant
Som representant skall du finna och kontraktera nya uthyrningsobjekt. Du arbetar dels på leads du får av huvudkontoret, men även genom att själv aktivt arbeta med telefon, flyers, webb, egna nätverk etc. Du skriver avtal med stugägare och färdigställer underlag för presentation av stugan på internet med både text och bild. Du skall även kunna ge husägarna goda råd för optimal uthyrning.

Ladda ner fil för att läsa mer om tjänsterna i:
@ Stockholm
@ Skåne & Blekinge
@ Småland & Öland

Vi tror att du har ett inre driv och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Stämmer det in på dig? Tveka inte att söka!


Maila din intresseanmälan med CV till Lena Börtin, Rekryteringschef - Urval och intervjuer sker löpande.