Stugsommar

Hyresbevis och vägbeskrivning

Då ni har bokat en stuga via oss på Stugsommar, kommer ni strax därefter att motta en bekräftelse på er bokning. Bekräftelsen är ert bevis på att ni reserverat den önskade bostaden och den innehåller samtliga de upplysningar som ni har användning av. Bifogat finns även upplysningar som adressen till stugan och platsen där nyckeln finns. Vägbeskrivningen beskriver vägen till nyckelutlämningsplatsen och inte alltid direkt till stugan. Bifogat finns även själva fakturan för er vistelse. Där framgår när betalningen förfaller.

Vid ankomst till nyckelutlämningsplatsen visar ni ert hyresbevis och ni får då nyckeln till er stuga. I de flesta fall betalar ni inget extra för förbrukningen av el, värme och vatten. Men i de fall ni skall betala för förbrukningkostnader, får ni ett elkuvert samtidigt som ni får nyckeln. Ni skall då själva direkt skriva ned de värden som respektive mätare visar vid er inflyttning.

Ankomstmeddelande

I vissa fall kan båt och/ båtmotor beställas. I de fall skall beställning göras senast 1 månad innan er ankomst, via länk i ert hyresbevis.

Tid för inflyttning

Normal ankomsttid är kl. 16.00 på inflyttningsdagen. Om ni skulle komma vid en annan tidpunkt så skall ni avtala detta på förhand. Det går bra att ange er ankomsttid via länk i ert hyresbevis.

Beställning av tilläggsvara/tjänst

Via länk i ert hyresbevis kan ni boka tillval. Var dock mycket uppmärksamma på att ni endast kan beställa det som tydligt står angivet i beskrivningen för den stuga ni bokat.

Alla stugor har komplett köksutrustning, till det antal personer som maximalt får bebo fastigheten. Sänglinne, diskhanddukar, badlakan, handdukar mm skall ni normalt själva ta med er.

Ni kan också beställa slutstädning via beställningslänken på hyresbeviset - om det framgår av beskrivningen av er utvalda stuga att ägaren tillhandahåller den tjänsten. Slutstädning och andra tilläggstjänster skall alltid betalas på plats till ägaren, dennes kontaktperson eller läggas i elkuvertet.

Tilläggsbeställningarna skall göras 14 dagar innan ankomst. Var dock uppmärksamma på att båt/båtmotor skall beställas 1 månad innan er ankomst.

Trafikinformation

Vill ni få aktuell information om trafikläget så kan ni gå in på www.trafiken.nu

Väder

Vill ni få de senaste väderprognoserna, ser ni dessa på www.smhi.se eller www.klart.se