Stugsommar

Norrbotten i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Norrbotten
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 3 resultat.

Norrbotten i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Norrbotten

Stugområden Norrbotten

Uppe i Nordvästra Sverige ligger Norrbotten, som erbjuder allt från fantastiska nationalparker och en uppsjö av utomhusaktiviteter till kultur och världsberömt ishotell. Upplev de häftiga konstrasterna mellan vintermörker och midnattssol, högfjäll och skärgård, glesbygd och städer.

Sommartid finns både skärgård att upptäcka och vandringsleder där man kan njuta av omgivningen i lugn och ro. Det finns flera härliga och långgrunda sandstränder, perfekta för hela familjen.

I Norrbotten kan man få vara med om att se det magiska och sägenomspunna norrskenet, Aurora Borealis, där ljuslågorna dansar över den mörka vinterhimlen i allt från grönt, blått, lila och ibland till och med rött. Norrskenets skådespel har fascinerat och inspirerat människor i alla år, varför inte uppleva det du också!