Stugsommar

Stuga: Gislaved

Stuga: Gislaved, Småland

Gästomdömen

Baserat på 10 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
3
76m²
nej
nej
Inkl.
30 m
 
Båt inkl. i pris
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Tysk TV: minst 2 kanaler
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1974, renoverat 2012
 
6,0 km till restaurang
 
9 km till affär
 
30 m till sjö
 
30 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 9/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 30391
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 30 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
926272829123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
KKök
OVardagsrum
SPMatsal
TETerrass
VSovrum
1 Vardagsrum: kamin, TV
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 2 sängar, en våningssäng med två bäddar
Öppet kök: elspis, kyl-frys, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: tvättm., torktumlare, wc, tvättställ, dusch
och: altan, elvärme, utegrill, strandtomt 3500 m², bekväm möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt, Kanot
Kan hyras: Motor SEK 1000

Mer om stugan

Mitt i hjärtat av Småland, i de stillsamma småländska skogarna finns här massor att göra för den äventyrslystne samtidigt som sjöarna och skogarna runt om ger fantastiska möjligheter till rofylld avkoppling.

Med denna stuga har ni verkligen det perfekta utgångsläget. Här bor ni i en mysig, rymlig stuga enbart ett stenkast från er egen badstrand. Utforska den vackra sjön från båten eller kanoten som ingår i hyran. Njut av utsikten över sjön från er altan eller inne från det mysiga vardagsrummet med öppen spis som har samma härliga utsikt. I stugan har ni tillgång till wifi.

Stugan hyrs ut till sällskap om 4, som kan fördelas på upp till 3 sovrum om så önskas. I den vänstra delen av stugan hittat ni det rymliga badrummet samt 2 sovrum, ett med en dubbelsäng med vacker utsikt över sjön samt ett med en våningssäng. Vidare kommer man in i köket där matplatsen har samma härliga utsikt. Ni har ett stor rymligt vardagsrum med matplats, fantastisk utsikt och en öppenspis.

Från detta rum når man även det tredje sovrummet med två enkelsängar. Ni har er egen strand, där ni finner både båten och kanoten. Här får ni en fantastisk semester oavsett om ni kommer i den härliga svenska sommaren eller någon av de andra vackra årstiderna!

Vill ni ta er ut på äventyr finns det som sagt oerhört mycket i närheten att uppleva. Endast 6km bort hittar ni Isaberg Mountain Resort med cykelbanor, rodelbana, vandringsleder och mycket mer. Ni tar er enkelt dit via cykelväg från stugan till Isaberg om ni tycker om att cykla på er semester. (www.isaberg.com) Det finns något för alla smaker och nivåer och är väl värt ett besök, eller fler! På vintern vid snö har Isaberg även en skidbacke, men oavsett säsong finns det gott om saker att göra här.

För den som uppskattar vandring och vill se lite mer än bara den vackra naturen kring stugan kan man ta sig till Store Mosse Naturreservat ca 30 km bort. Här finns många fina vandringsleder och fantastisk natur att se (www.storemosse.se)

På sommarhalvåret kan de som reser med barn passa på att ta ett besök High Chaparral som är en vild västernupplevelse för hela familjen. Allt i genuin Vilda Västern-miljö med bisonoxar, tågrån, hjulångare, guldvaskning, cowboys, show och teater och mycket, mycket mer. (www.highchaparral.se)

För den golfintresserade finns Isabergs golfklubb endast 8 km bort. Golfklubben har 2 18 håls golfbanor, samt en 6 håls korthålsbana som är en Pay & Play bana. (www.isaberggolf.se)

Vill ni ha en mer kulinarisk upplevelse så finner ni Hestraviken restaurang endast 6 km bort som är en restaurang med fräscha säsongsanpassade råvaror som gärna är från trakten och naturens eget skafferi. Matlagningen har rötterna i den svenska traditionen och hämtar inspiration från medelhavsköket. (www.hestraviken.se)

Om området

Du är här: Gislaved, Småland, Stuga 30391, 4 personer