Menu

Stugsommar
stugor göteborg, stuga att hyra i göteborg, sommarhus i göteborg, fritidshus i göteborg,

Stugor i Göteborg hittar du hos oss!

Oavsett var du väljer att semestra i någon av våra stugor i Göteborg med omnejd så känner du alltid havets närvaro. Här finns lukten av det salta havet och Västkustens sköna atmosfär. I hela området finns fina möjligheter att bada, sola, segla, paddla, fiska och vandra – och gott om gemytliga restauranger där du kan njuta av fisk och skaldjur i världsklass.

I vårt utbud finns stugor i Göteborg till uthyrning både för dig som är ute efter en semester i stadsmiljö i Göteborg med Avenyn, Paddan båtarna och Liseberg i spetsen och för dig som hellre upplever den vackra skärgården nära Marstrand, i södra Göteborgs skärgård, eller vid lugna insjöar runt Alingsås.

Göteborg är Sveriges näst största stad och ingen har väl missat att det är just i Göteborg som nöjesparken Lisberg ligger. Avenyn är stadens mittpunkt och har ett pulserande liv både sommar- och vintertid med alla restauranger, butiker och serveringar.
Göteborg breder ut sig från Kungälv ner till Kungsbacka och från Alingsås ända ut i vackra skärgården. Där hittar man fina öar så som Styrsö, Donsö, Björkö, Brännö, Hönö, Öckerö och många, många fler, dit man kommer med bilfärja eller passagerarbåt.

Hos oss kan du boka ett par dagar, en vecka eller göra din semester ännu längre, valet är ditt. Med andra ord allt du behöver för en härlig semester vid hav eller sjö i närheten av Göteborg.

Boka stuga i Göteborg här: