Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Västmanland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Västmanland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Västmanland
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 3 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Västmanland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Västmanland
Våra stugor i Västmanland får 4.8 av 5.0, från 5 omdömen

Stugområden Västmanland

Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Västmanland

Stugnr: 25225Sala3 personer,  35 m²Husdjur inte tillåtet.7,0 km till sjö/hav:.Med ett underbart lugt läge mitt i en förförande vacker natur och fornlämningar efter mänskliga aktiviteter. Här fanns människor redan för 3500 till 4500 år sedan. Fint, modernt litet hus lämpligt för mindre familj. Här finns allt ni behöver ...Stugnr: 04141Kolsva8 personer,  98 m²Husdjur inte tillåtet.200 m till sjö/hav:.I Västmanland vid sjön Lillsvan ligger detta semesterparadis för den som tycker om en avkopplande semester med skogen inpå knuten och bad på gångavstånd. Huset har fin utsikt över sjön och erbjuder en bekväm standard och tillgång till båt, kanot, ...Stugnr: 91327Köping9 personer,  120 m²Husdjur inte tillåtet.10 m till sjö/hav:.Om du söker ett lugnt sjönära boende vid vägs ände i vacker natur så har du hittat rätt! I det vackra Bergslagen hittar vi dessa två hus. En huvudbyggnad samt ett annex. Båda husen har dusch och WC samt kök. Det större huset har två sovrum med ...

Västmanland väntar dig med många spännande turistmål. Här finns en mångskiftande natur med öppna landskap, vackra bruksmiljöer och slott, urskog och inte mindre än 52 olika naturreservat.

I söder - Mälarens vidsträckta landskap, rikt på fåglar och flora. I norr är terrängen mer kuperad med höga berg, djupa dalgångar och skogar. Länet är ett övergångsland från det mellansvenska låglandet till norrlandsterrängen.

Sala är en charmig småstad och till ytan Västmanlands största kommun. Mest känt är kanske Sala för sin silvergruva. Ta med familjen på ett spännande äventyr ner i grottan, 155 meter under jord, med slingrande gångar.

I Fagersta kan man besöka Engelsbergsbruk som är ett välbevarat järnbruk. Det finns med på Unescos Världsarvslista och är intakt med bebyggelse och industrianläggningar.

Västmanland har ett centralt läge i Sverige och Mälardalen. Residentstaden Västerås ligger bara 10 mil väster om Stockholm. Västerås är en av Sveriges äldsta städer. Domkyrkan här är ett välbesökt turistmål och ett praktfullt exempel på de tegelkyrkor som uppfördes i mälarlandskapen på 1200 talet.