Stugsommar

Stugor för ditt hudjur, både hundar och katter


Visst får man ta med både sin hund och katt på semester. Här hos oss hittar du ett stort utbud av stugor för husdjur, både hund och katt. I dessa stugor är din fyrbente vän välkommen att semestra och njuta av alla upplevelser tillsammans med resten av familjen.
Hundar precis som barn tycker det är skönt att ha hela familjen samlad och gärna på en liten yta. Trångt och mysigt och koll på alla! Därför lämpar sig en liten stuga extra bra när man vill ha hund med på semestern. Och det är extra skönt som husdjursägare att slippa bekymra sig över hundpensionat eller kattvakt inför sin semester. I en stuga anpassad för hund kan ni koppla av tillsammans, låta hunden springa av sig och gå på härliga promenader i skog och mark. I vårt utbud finns en stuga för husdjur, passande alla smaker och plånböcker.

En hund eller två?

Är ni en stor familj som önskar gott om utrymme så alla får plats och ni kanske inte bara vill ta med en hund. I en stuga för husdjur kan du faktiskt ha med dig både en och två hundar, din katt eller hamster på semestern. Vi har både enklare traditionella stugor och större sommarhus. Helt enkelt allt du och familjen behöver för en skön och hundvänlig semester.
Problemet ligger kanske snarare i att hitta ställen dit man är riktigt välkommen med sin hund eller katt, men här nedanför finns några snabblänkar (i rött) som gör det enklare att snabbt hitta vad du söker här är även dina husdjur är välkomna.

Husdjur välkomna!

Söker du stor bostad med bekvämlighet som diskmaksin under din semester har vi här länkat alla stora stugor med diskmaskin. För dig som söker stuga för hund nära havet är denna länk ett snabbt och enkelt sätt att hitta rätt stuga med havsutsikt. Vi kan även erbjuda flera stugor med båt inkl. eller att hyra runt om i hela landet.

Under för- och eftersäsong är det skönt med en bastu där man kan värma sig efter en uppfriskande långpromenad med hunden i skog och mark. Kanske har du vandrat länga de blåsiga kipporna på Västkusten och vill njuta av en skön varm stund. Haft hunden med i skogen där ni plockat svamp, bär eller kanske letat efter saker som din hund gillar att göra och är lite småfrusna. Sök efter våra stugor med värmande skön bastu här och njut av varandras sällskap igen efteråt.