Stugsommar

Weekend i stuga bokar du här

Använd kartan för att enkelt finna en stuga till din långhelg

Weekend i stuga, ta chansen att skämma bort någon du håller kär eller ta med vännerna. Ibland kan man behöva komma bort från vardagens stress och alla måsten. Koppla av tillsammans i en mysig stuga och gör det till en riktigt skön långhelg.

Långhelg på landet

Ett perfekt tillfälle att hyra stuga hos oss över en weekend eller långhelg, för att få möjlighet att ta det lugnt och ladda batterierna i den vackra svenska naturen. En weekend i stuga kan göra underverk för själen!

Romantisk weekend

Det ger ro och avkoppling, tid för umgänge eller bara skönt soffhäng. Läs en bok, vandra i naturen eller njut framför en öppen brasa. Det finns massor av möjligheter till romantisk weekend i en egen stuga över en weekend, långhelg eller varför inte ett par dagar mitt i veckan?

Är ni fler; två, tre, fyra eller många fler har ingen betydelse vi har över 1100 sommarhus och stugor för uthyrning i hela Sverige och i utbudet finns något för alla smaker och plånböcker - oavsett om du söker en klassisk sommarstuga i Småland nära Astrid Lindgrens värld eller en stor villa med havsutsikt för många personer, någonstans i vårt härliga land. Med andra ord erbjuder vi allt du behöver för en skön och avkopplande minisemester mitt i veckan eller en riktigt härlig långhelg.

Sök och boka stuga

via ort och datum, här under eller använd kartan och zooma in för att enkelt finna en stuga i ditt favoritområde.
Önskar du istället vår hjälp att hitta rätt stuga för dig? Ring oss gärna: 031-15 52 00, vardagar kl. 9.00-17.00