Stugsommar

Hyra stuga i Göteborg och skärgården

 
Sök ort: Göteborg
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 20 resultat.
Sök på kartan

Hyra stuga i Göteborg och skärgården

Här finns lukten av det salta havet och Västkustens sköna atmosfär

Oavsett var du väljer att semestra i någon av våra stugor i Göteborg med omnejd så känner du alltid havets närvaro. I hela området finns fina möjligheter att bada, sola, segla, paddla, fiska och vandra – och gott om gemytliga restauranger där du kan njuta av fisk och skaldjur i världsklass.

När du skall hyra stuga i Göteborg - gör det enkelt och tryggt här:

Läs mer om Göteborg
Våra stugor i Göteborg får 4.5 av 5.0, från 43 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Liseberg
 • Universeum
 • Botaniska trädgården
 • Konstmuseet
 • Paddan sightseeing
 • Feskekôrka
 • Haga och Hagabadet
 • Volvo museum
 • Maritiman museum
 • 20 stuga i Göteborg

  Stuga i Göteborgs SkärgårdStugnr: 63867Göteborgs Skärgård5 personer,  60 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i Göteborgs SkärgårdStugnr: 4840Göteborgs Skärgård3 personer,  25 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i GöteborgStugnr: 77129Göteborg2 personer,  21 m²15 m till sjö/hav:.Stuga i GöteborgStugnr: 58012Göteborg8 personer,  150 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i GöteborgStugnr: 34581Göteborg5 personer,  35 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i Göteborgs SkärgårdStugnr: 68361Göteborgs Skärgård4 personer,  33 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i Göteborgs SkärgårdStugnr: 67448Göteborgs Skärgård4 personer,  40 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i GöteborgStugnr: 41380Göteborg3 personer,  27 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i Göteborgs SkärgårdStugnr: 67444Göteborgs Skärgård5 personer,  32 m²300 m till sjö/hav:.

  Semester i Göteborg

  I Göteborg bjuds ni på en perfekt mix av storstadspuls och närhet till västkustens vackra skärgård. Här kan ni blanda sol och bad med nöjen, shopping och evenemang.

  Det är inte för intet som Göteborg kallas både ”Sveriges framsida” och ”Lilla London”. Här finns mängder av sevärdheter och aktiviteter för alla åldrar, smaker och plånböcker. Känn pulsen på paradgatan Avenyn, upplev kittlande spänning på Liseberg, strosa runt i hamnen eller ta en fika i mysiga Haga. Dessutom bjuder staden på många spännande museum och gemytliga restauranger där ni kan njuta av fisk och skaldjur i världsklass.

  För att uppleva Göteborgs skärgård tar ni er enkelt till Saltholmen där ni kan ta båtturer till många vackra öar. Eller varför inte göra trevliga dagsutflykter till Marstrand, Orust eller Tjörn? Välkommen till Göteborg – där storstaden möter vinden från havet!

  Stuga i Göteborg

  I vårt utbud finns stugor i Göteborg till uthyrning både för dig som är ute efter en semester i stadsmiljö i Göteborg med Avenyn, Paddan båtarna och Liseberg i spetsen och för dig som hellre upplever den vackra skärgården nära Marstrand, i södra Göteborgs skärgård, eller vid lugna insjöar runt Alingsås.

  Göteborg är Sveriges näst största stad och ingen har väl missat att det är just i Göteborg som nöjesparken Lisberg ligger. Avenyn är stadens mittpunkt och har ett pulserande liv både sommar- och vintertid med alla restauranger, butiker och serveringar. Du kan hyra stuga runt Göteborg, som breder ut sig hela vägen från Kungälv ner till Kungsbacka och från Alingsås ända ut i vackra skärgården. Där hittar man många fina öar så som Styrsö, Donsö, Källö-Knippla, Björkö, Brännö, Hönö, Öckerö och många, många fler där du kan hyra stuga Göteborg och dit man oftast kommer med bilfärja eller passagerarbåt.

  Hos oss kan du boka ett par dagar, en vecka eller göra din semester ännu längre, valet är ditt. Med andra ord allt du behöver för en härlig semester is en stuga vid hav eller sjö i närheten av Göteborg.