Stugsommar - där trygghet är ledordet

Om oss

När du hyr en stuga via oss på Stugsommar, kan du känna dig helt trygg. Från det att du gör din bokning av stugan och under hela din vistelse där. Vi har 60 års erfarenhet av stuguthyrning och ingår i DanCenter A/S.

Vi vet också hur viktigt det är att komma till en ren och inbjudande stuga. Det sker därför en kontroll vid varje gästbyte så att städningen är ordentligt utförd och stugan är intakt. På det viset säkras att stugan är inflyttningsklar.

Skulle du mot förmodan få problem under din semester får du snabbt hjälp av oss. Dessutom följer vi alltid riktlinjer och rekommendationer från Allmänna Reklamations Nämnden (ARN). Sammantaget gör detta att du liksom alla återkommande gäster kan känna dig helt trygg hos oss, Stugsommar - tryggare kan det inte vara!


Klicka här när du vill veta mer om uthyrning av din stuga/fritidshus/villa eller lägenhet.


Kvalité och säljkanaler

Stugsommar är en filial till danska DanCenter A/S som ingår i @Leisure - en del av Oyo Homes. Vi är en av Skandinaviens äldsta och mest framgångsrika förmedlare av privatägda hus och stugor.

Vårt moderbolag, DanCenter A/S, etablerades redan 1957. Vi har alltså varit i branschen i många år och därmed har vi byggt upp den expertis och det kunnande som garanterar dig och din familj en god och upplevelserik semester. Kvalitet och Trygghet är för oss centrala nyckelbegrepp som är djupt rotade i allt vad vi gör. Det är också din säkerhet för en god och professionell behandling.

Vi har egna försäljningsavdelningar i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige och representeras av fler än 10.000 agenter i form av t.ex. resebyråer.


Organisation

Samtidigt som vi är stora och etablerade i flera länder, är vi även små och lokala. Våra lokala placeringar ger många fördelar. Den största fördelen är den nära kontakten, vilken ger oss stor inblick i de olika krav och förväntningar som våra kunder har på oss.

Vi tycker det är trevligt att ge personlig service, om man så önskar. Vi är behjälpliga med all form av praktisk information och nås under vardagar kl.9.00 – 17.00 på tlf: 031-155 200

Vi gör också mycket för att kontinuerligt höja vår servicenivå. Vår personal uppdateras löpande om förhållanden inom stugbranschen och våra medarbetare är lokala, kompetenta och serviceinriktade.

Antalet helårsanställda uppgår till 9 st, fördelade på 4 kontor. Dessutom har vi ett flertal lokala representanter runt om i hela Sverige, dessa kan du kontakta om du vill hyra ut Din stuga. Tlf. 020-625 625

Under högsäsongen tillkommer ett flertal säsongsanställda och över hela Sverige har vi många representanter tillgängliga.

Stefan Blomqvist

Lena Börtin

Malin Jonavin


Jonna Zembski

Petra King Wolf