Menu

Stugsommar
stugor, hyr, hyra, ullared, havsnära, sandstrand, varberg, halmstad, falkenberg, mellbystrand, kungsbacka, skrea strand, skreastrand,apelviken, tylösand, skummeslövstrand, laholm

Här kan du hyra stuga i Halland

Sandsträndernas paradis Du som önskar boka en stuga i Halland vid sandstrand och det härliga havet, har kommit helt rätt! Havet, salta bad, vågbrus och sköna, långgrunda sandstränder. Det är inte så konstigt att vi vallfärdar till Halland varje år.

För kan det bli mer sommar än så? Här finns alltid något att göra. Förutom att bada och sola så kan du roa dig med aktiviteter som till exempel vindsurfing, paddling, fiske, torghandel och promenader i vackra omgivningar.

Falkenberg, årets värt en resa!

Är du matintresserad är det till Falkenberg du skall resa. Falkenberg vann 2018 som första destination någonsin, en utmärkelse i White Guide i kategorin "Årets värt en resa". Så även om du inte beslutar dig för att boka stuga i Falkenberg är stan väl värt ett eller flera besök under semestern!

Stugor i Halland

I vårt utbud finns över 130 stugor för uthyrning, i härliga Halland – från Kungsbacka i norr och ända ner till Mellbystrand i södra Halland.

Nedanför Kungsbacka och Göteborg ligger vackra Varberg med Apelviken. Ljuvliga sandstränder hittar du också runt Falkenberg där förslagsvis långgrunda, breda och bekväma Skrea strand ligger utsträckt eller kanske väljer du i år fräcka Halmstad och fina Tylösand. Att sakta promenera barfota i sanden vid havet är ljuvliga minnen från barndomens somrar. som vi gärna upplever om och om igen.

Närheten till havet ger möjlighet till underbara dagar vid långa härliga sandstränder, längs hela Hallands kuststräcka. Sommartid hittar man minst ett, mysigt After Beach-ställe i varje stad. Det annordnas fler olika arrengemang så som SM i Beachvolleyboll, visfestivaler och jazzdagar.