Stugsommar

Boka en stuga med havsutsikt här!

Botanisera bland alla fina sommarhus, stugor, skärgårdshus och villor.

På denna sida har vi valt ut våra bästa stugor och du hittar garanterat en stuga med havsutsikt och max 500 meter till vattnet som passar dig.Populära platser att boka stuga med havsutsikt

Hela Sverige inbjuder till en härlig semester vid hav och sjö och en del platser är mer populära än andra. Du som söker sandstränder och grönska bokar med fördel en stuga någonstans vid Öland eller Kalmarkusten.

För dig som söker lugnet utanför storstan passar en semester i närheten av Stockholm och Roslagen helt perfekt. Ett annat alternativ är i närheten av Göteborg där du också hittar många trevliga stugor både i Göteborgs Skärgård och norr eller söder om city.

Här hittar du våra stugor i Bohuslän och hela Västra Götaland. Där finns även alla stugor runt Göteborg och du kan hitta allt från små torp till stora vackra kaptenshus längst ut i kustbandet. Alla med mindre än 500 meter till havet. Den som söker efter en stuga med havsutsikt i Halland har kommit helt rätt! Här har vi listat alla Halländska stugor, välj en stuga med havsutsikt åt dig. Här är det lätt att boka - både tryggt och enkelt.

Kanske har du en hund som vill med familjen på semester, för oss är det självklart att man även kan ta med sitt husdjur på semestern och här ser du de stugor där din hund är välkommen med max 500 meter till havet och med havsutsikt.

Boka en stuga med havsutsikt här hos oss idag

innan någon annan hinner före till just Den stugan, just Den veckan du hade tänkt dig.