Stugsommar

Medelpad i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Medelpad
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 1 resultat.

Medelpad i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Medelpad

Stugområden Medelpad

Välkomna till Medelpad på Sveriges nordöstra kust med den magnifika stenstaden Sundsvall som största stad. Landskapet är naturskönt och perfekt för den som vill variera friluftsliv, fiske och kultur under sin vistelse. Vill man uppleva en av Sveriges kanske vackraste utsikter beger man sig till Flataklocken (490 m ö.h.) som ligger strax utanför byn Munksjön i Ljungandalen.

För den som har lust att vandra finns det många fina slingor att ge sig ut på och i Medelpad finns även flera bevarade runstenar att se. För att uppleva en härlig svensk kustremsa kan ni lämna E4 och bege er ut på Kustvägen, den 75 km långa vägsträckan är en omtyckt turistväg som erbjuder en rad fantastiska platser utmed vägen. Här kan ni hitta något för alla, bl.a. Norrlands längsta sandstrand, gårdsbutiker, genuina fiskelägen, badplatser och mycket mer.