Stugsommar

Stuga: Rödön

Stuga: Rödön, Krokom, Jämtland

Gästomdömen

Baserat på 2 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
1
56m²
nej
nej
Inkl.
300 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 2009
 
15 km till restaurang
 
15 km till affär
 
300 m till sjö
 
300 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 6/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 48694
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 300 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
DFörvaring
EIngång
KKök
OVardagsrum
SPMatsal
VSovrum
1 Vardagsrum: en våningssäng med två bäddar, braskamin, TV
1 Sovrum: 2 sängar
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch, golvvärme
och: Altan, elvärme, gemensam tomt 1000 m², utsikt över vatten, Rökförbud

Mer om stugan

Lugnt och vackert läge vid Storsjön på Rödön i Jämtland. Fullt modern stuga med braskamin som ligger intill ägarens hus, men ändå avskild. Stugan har Wifi. Ett perfekt boende för er som vill känna lugnet men även möjlighet till ett äventyr ni sent kommer glömma. Här är boendet för er som är ute efter rogivande miljö, vildmarksupplevelser och fiskelycka!

Stugan ligger jämte ägarens hus, men ni har egen altan och egen del av trädgården. Naturskön omgivning med en mycket trevlig stuga, öppet kök och vardagsrum med två sängplatser i våningssäng samt ett sovrum med dubbelsäng. Vacker utsikt från stugan över Storsjön och man kan avnjuta en middag ute på altanen. Gården har stora ytor trots gemensam tomt, så man kan hitta ställen att vara på avskilt.

Det finns ett stort utbud av både sommar- och vinteraktiviteter i form av fjällvandring, fiske, bad, vandringsleder, cykelleder och skidåkning. Missa inte denna pärla i Jämtlands skogar och fjäll. Oviksfjällen 1 timme bort, skidspår och utförsåkning 15 km från stugan.

Endast 2 km från boendet kan ni vandra S:t Olavsleden som är ett pilgrimsled mellan Selånger utanför Sundsvall i Sverige och Nidarosdomen i Trondheim. Oavsett om du vill ta en kortare familjetur och uppleva natur- och kulturskatter eller gå på en dagsetapp längs pilgrimsleder S:t Olavsleden, så är Krokoms kommun en perfekt utgångspunkt. Att vandra i strövområde i Jämtlands län är både avkopplande och rogivande. Så packa er picknick och bestäm vilket strövområde och vilken vandringsled ni vill utforska.

Ta ett dopp i Storsjön 300 meter från stugan, det finns också en badbrygga. Det mytomspunna Storsjöodjuret tros finnas i sjön. Storsjön är en art- och fiskrik sjö. Det finns nära 20 olika fiskarter i sjön där de vanligaste är öring (kallad Storsjööring, Jämtlands landskapsfisk). I Storsjön är spöfisket fritt, du behöver inget fiskekort. Kontakta stugägaren om du önskar hyra deras roddbåt med motor.

På Frösön finns affärer och restauranger du kan spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor med 18 håls bana, besöka kompositören Wilhelm Peterson-Bergers tidigare hem, som numera är ett museum och ett sommarcafé. Du kan även skämma bort dig med träning och en spaupplevelse på Frösö Parkhotell, besöka Frösö Kyrka som har en fantastisk utsikt över Storsjöbygden och fjällvärlden. Sängkläder ingår ej, sovsäck godtas om sängen bäddas med underlakan.

Välkommen till en upplevelserik avkoppling!

Bra att veta:
Ha med eget sänglinne
Städa stugan noga innan avresa om ni inte bokat städning.

Om området

Du är här: Rödön, Krokom, Stuga 48694, 4 personer, Sjö/Havsutsikt