Stugsommar

Avresa

Utflyttning skall ske senast klockan 10.00 på förmiddagen på utflyttningsdagen.

Slutstädning och disk

Vid er avresa skall semesterbostaden lämnas i ett rent och prydligt skick. Ni skall kontrollera att samtliga fönster och dörrar är stängda och låsta innan ni lämnar stugan. I vissa stugor kan man boka slutstädning. Den skall då alltid betalas till ägaren eller dennes kontaktperson på plats.

Golvvärme

Om ni bor i en stuga med golvvärme, skall denna värme vara påslagen vid er avresa (höst, vinter, vår) eftersom det tar nästan ett dygn för golvvärmen att värmas upp igen.

Återlämning av nyckeln

När allt är packat och klart skall nyckeln återlämnas på samma ställe som ni fick den utlevererad.

Avresa utanför kontorstid

Om ni avreser i förtid, så skall beloppet som täcker förbrukningen av el, vatten o dyl läggas i det av er ifyllda elkuvertet tillsammans med nycklarna till er stuga. Kuvertet placerar ni sedan på avtalad plats, alternativt där nyckeln hämtades.

Förbrukningsrelaterade kostnader

El- och i vissa fall vattenmätare, skall avläsas av er både vid ankomst och avresa. Respektive mätarställning skall anges på elkuvertet som ni får vid avhämtningen av stugnyckeln. Observera att elmätaren skall avläsas i hela kWh (utan decimaler). Vid återlämning av nyckeln avräknas de separata kostnaderna från evt. betald deposition.