Stugsommar

Ångermanland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Ångermanland
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 6 resultat.

Ångermanland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Ångermanland
Våra stugor i Ångermanland får 5.0 av 5.0, från 5 omdömen

Stugområden Ångermanland

6 stuga i Ångermanland

Stuga i NordingråStugnr: 45619Nordingrå5 personer,  90 m²350 m till sjö/hav:.Stuga i BjurholmStugnr: 52935Bjurholm7 personer,  150 m²100 m till sjö/hav:.

Ångermanland är känt för området Höga Kusten, ett bergigt världsarv med vackra fjordar och djupa vikar som formats av inlandsisen. Här finns unika miljöer och du som är friluftsintresserad hittar ett stort utbud av vandringsleder, utsiktsplatser och naturreservat. Hela kustområdet har en alldeles särskild prägel, sedan senaste istiden har landskapet genomgått en landhöjning på nästan 300 meter. Höga Kusten har världens högsta kustlinje och erbjuder bra fiske, oavsett om du är nybörjare eller sportfiskefantast. Här finns också goda möjligheter till klättring, kanotpaddling, vandring och cykling. Ångermanland erbjuder alltid något för alla och har omtyckta utflyktsmål året runt.