Stugsommar

Östergötland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Östergötland
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 29 resultat.
Sök på kartan

Östergötland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Östergötland
Våra stugor i Östergötland får 4.4 av 5.0, från 105 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Kolmårdens djurpark
 • Vadstena slott
 • Bergs slussar
 • Friluftsmuseum
 • Flygvapnets museum
 • Reijmyre glasbruk
 • Naturum
 • S:t Annas skärgård
 • Gryts och Tjust skärgård
 • Havsbad och insjöbad på flera ställen
 • 29 stuga i Östergötland

  Stuga i GrytStugnr: 9224Gryt3 personer,  32 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i ÖdeshögStugnr: 4991Ödeshög5 personer,  42 m²6,0 km till sjö/hav:.Stuga i ValdemarsvikStugnr: 4637Valdemarsvik4 personer,  65 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i SöderköpingStugnr: 4774Söderköping4 personer,  100 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i BoxholmStugnr: 70819Boxholm6 personer,  60 m²15 m till sjö/hav:.Stuga i ArkösundStugnr: 43238Arkösund4 personer,  45 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i ValdemarsvikStugnr: 18934Valdemarsvik6 personer,  65 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i GreboStugnr: 97284Grebo4 personer,  90 m²75 m till sjö/hav:.Stuga i GrytStugnr: 93179Gryt4 personer,  70 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i LinköpingStugnr: 93494Linköping4 personer,  65 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i ÖdeshögStugnr: 70457Ödeshög4 personer,  60 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i MotalaStugnr: 74752Motala6 personer,  90 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i LjungStugnr: 32979Ljung4 personer,  26 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i YxnerumStugnr: 25930Yxnerum8 personer,  150 m²20 m till sjö/hav:.Stuga i VästanvikStugnr: 71696Västanvik4 personer,  62 m²400 m till sjö/hav:.Stuga i VadstenaStugnr: 99855Vadstena4 personer,  70 m²7 km till sjö/hav:.Stuga i TranåsStugnr: 43819Tranås13 personer,  250 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i VadstenaStugnr: 48523Vadstena8 personer,  100 m²30 m till sjö/hav:.Stuga i GrytStugnr: 76387Gryt4 personer,  32 m²500 m till sjö/hav:.Stuga i ValdemarsvikStugnr: 98479Valdemarsvik8 personer,  145 m²400 m till sjö/hav:.

  Att hyra stuga i Östergötland

  Upplev Östergötland med många kulturupplevelser och den vackra skärgården vid Östersjön när du hyr en stuga i Östergötland. Stugsommar har ca. 40 stugor som uthyres i Östergötland och du kan hyra stuga under en hel vecka, två veckor eller bara en långhelg vid Gryts skärgård under stora delar av året.

  Att göra i Norrköping och Kolmården

  Norr om Norrköping ligger Kolmårdens djurpark där ni möter djur från alla hörn. Ta plats i Delfinarium och se delfinernas magiska föreställning. En spännande park där ni med egen bil kan köra runt bland de vilda djuren. Här kan familjen få en heldag med en massa minnesvärda upplevelser. I Safariparken väntar det stora äventyret. Endast bilrutan skiljer er från björn, varg, lejon, zebror och strutsar men se till bara att hålla fönster och dörrar stängda!

  I Norrköpings kommun i Reijmyre finner man Reijmyre glasbruk. Glasbruket är ett av Sveriges äldsta glasbruk som grundades år 1810. Glasbruket ligger vackert beläget mellan Norrköping och Finspång mitt i de djupa Kolmårdskogarna. Hela detta industrilandskap är väl värt ett besök. På många platser runt Norrköping lyfts historien om industrin och det finns mycket att se, ex.vis Arbetets museum där det finns något kul för såväl vuxna som barn. I utkanten av Norrköping ligger Billbäcks butik, trädgård, restaurang, café och odlingar. Billbäcks är lika mycket besöksmål som handelsträdgård. Där finner du en av landets mest välsorterade trädgårdsbutiker men man kan stanna här för att bara njuta av grönskan till en kopp kaffe eller en bit mat på en prunkande uteservering. Ett stenkast från butiken ligger äppelodlingen där frukterna skördas framåt höstkanten. Arkösund är Norrköpings närmaste skärgård. Arkösund är ett litet samhälle vid havet, vilket sjuder av liv på sommaren. Där finns marinor, affär, pubar och hotell med underhållning. Men även en friluftsteater, hantverksbodar, båtturer, glasskiosker samt härliga bad på "Badholmarna".

  Linköping, Göta Kanal och slott

  Linköping som är landets femte största stad har ett rikt pulserade nöjesliv. Här finns gott om barer, teatrar och ett imponerade restaurangutbud för alla smaklökar och plånböcker. Sugen på shopping? Då är city ett eldorado med alla sina butiker och gallerior. Även den kulturintresserade får sitt lystmäte. Väl värt ett besök är bl a Gamla Linköping, Domkyrkan eller Flygvapenmuseet. Runt staden finns även flera vackra slott, nämnas kan Ekenäs slott som varje år anordnar riddarspel. Göta kanal som mynnar i sjön Roxen, och Kinda kanal ner mot Kindasjöarna, är en upplevelse med fina omgivningar och många gamla slussar. Söderköping är den vackert belägna sommarstaden. Här kan ni njuta av den trevliga gamla staden, ta en härlig cykelutflykt längs kanalen. Bestig Ramunderberget och skåda staden från ovan. Ta sedan en glass på Smultronstället som är känt för sin goda glass. Avnjut ett "spanskt smörgåsbord" på resturang La Uva som du finner mitt på torget.

  Stugor vid Valdemarsvik och Gryts skärgård

  Mitt i centrala Valdemarsvik ligger den välbesökta gästhamnen. Valdemarsvik är nära förknippat med vatten. Gryts- och Tjusts skärgårdar med klipp- och sandstränder som är populära och välbesökta badplatser under sommaren. Upplev tillsammans med barnen Astrid Lindgrens sagovärld i Vimmerby i norra Småland som ligger några mil söderut. Där bl.a sagorna om Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga har kommit.

  Här kan du se alla stugor i Östergötland