Menu

Stugsommar
boka stuga, hyra stuga, västkusten, skåne, öland, göteborg, stockholm, gotland, österlen, halland, dalsland, värmland, dalarna, bohuslän, småland

Din semester i Sverige bokar du hos oss!

Längtan till en semester i Sverige med vår vackra skiftande natur som kan erbjuda något för alla under årets alla årstider, oavsett vad man söker. Solvarma klippor, milslånga stränder och öppna vidder. Sommar-Sverige sjuder av liv och livliga marknader, festivaler och musikarrangemang avlöser varandra. Låt nästa ledighet bli till en semester i Sverige.

Väljer du att stanna hemma i sommar kan du enkelt boka stuga för din semester i Sverige där du alltid känner naturens närvaro. Här finns lukten av det salta havet och inlandets sköna atmosfär. I vårt utbud finns stugor till uthyrning både för dig som vill uppleva vackra skärgårdsöar längst ut i kustbandet och för dig som uppskattar närheten till skog, insjöfiske eller sommarstadens puls.

Semester i Sverige

Boka ett par dagar, en vecka eller gör din semester i Sverige ännu längre, valet är ditt. I vårt utbud finns boende för alla smaker både billigare – traditionella sommarstugor och lyxiga villor, vissa med swimmingpool eller jaccuzi. Med andra ord allt du behöver för en härlig semester i Sverige!

Här är snabblänkar till några av våra absolut populäraste ställen: Alla våra stugor på Västkusten. Du kan även boka stuga längst i söder och här kan du söka bland våra stugor i Skåne och på Österlen. Vill du hellre spendera din tid nära en storstad men ändå i naturen är kanske Stockholms närhet ditt val? Vi har många fina stugor runt Stockholm både vid Mälaren, i skärgården och Roslagen. När vi talar om en semester i Sverige står Öland högst på önskelistan för väldigt många och vi har såklart de allra bästa stugorna på Öland.

Boka din semester i Sverige: