Stugsommar

Din semester i Sverige bokar du hos oss!

Hos Stugsommar kan du hyra stuga i vart du önskar till din semester i Sverige

Längta till en semester i Sverige med vår vackra skiftande natur som kan erbjuda något för alla under årets alla årstider, oavsett vad man söker.  

   

Solvarma klippor, milslånga stränder och öppna vidder. Sommar-Sverige sjuder av liv och livliga marknader, festivaler och musikarrangemang avlöser varandra. Låt nästa ledighet bli till en semester i Sverige. Väljer du att stanna hemma i sommar kan du enkelt boka stuga för din semester i Sverige där du alltid känner naturens närvaro. Här finns lukten av det salta havet och inlandets sköna atmosfär. I vårt utbud finns stugor till uthyrning både för dig som vill uppleva vackra skärgårdsöar längst ut i kustbandet och för dig som uppskattar närheten till skog, insjöfiske eller sommarstadens puls.

En semester i Sverige

Boka ett par dagar, en vecka eller gör din semester i Sverige ännu längre, valet är ditt. I vårt utbud finns boende för alla smaker både billigare – traditionella sommarstugor och lyxiga villor, vissa med swimmingpool eller jaccuzi. Med andra ord allt du behöver för en härlig semester i Sverige!

Snabblänkar till några av våra absolut populäraste ställen:

Sök bland alla våra stugor på Västkusten. Från Strömstad i norr till Mellbystrand i söder, det finns idag över 330 stugor på västkusten att välja bland. Både nära hav och klippor eller sandstrand men även vid en insjö i skogen.

Skåne, Österlen, Öland och Roslagen

Du kan även boka stuga längst i söder för en semester i Sverige, här söker du enkelt bland våra lediga stugor i Skåne och på Österlen. Vill du hellre spendera din tid nära en storstad men ändå i naturen är kanske Stockholms närhet ditt val? Vi har många fina stugor runt Stockholm både vid Mälaren och i Roslagens skärgård.
När vi talar om en semester i Sverige står Öland högst på önskelistan för väldigt många och vi har såklart de allra bästa stugorna på Öland.

Boka en semester i Sverige du också!