Stugsommar

Norrbotten - Lappland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Norrbotten - Lappland
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 2 resultat.
Sök på kartan

Norrbotten - Lappland i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Norrbotten - Lappland
Våra stugor i Norrbotten - Lappland får 3.9 av 5.0, från 4 omdömen

Stugområden Norrbotten - Lappland

2 stuga i Norrbotten - Lappland

Stuga i Lappland/ÖverkalixStugnr: 15225Lappland/Överkalix6 personer,  120 m²150 m till sjö/hav:.Stuga i Nya SkaraborgStugnr: 39127Nya Skaraborg6 personer,  180 m²90 m till sjö/hav:.

Norrbotten - Lappland, är det vilda landskapet.

Här ligger Kebnekaise med sina 2 104 meters höjd och Hornavan med sitt 232 meters vattendjup. Norrbotten är även Europas sista vildmark med hav, fjäll och skog. Ta en sväng i naturen till fots eller på hästryggen, paddla kajak eller upplev landskapet från skidorna. Här finns hundspann och renkörning och möjligheterna att se och verka med samerna.

I Kiruna kan ni få upplevelser såsom spännande glaciärturer och grottkrypning i Kåppasjokk grottorna, upplev det fantastiska norrskenet och det faktum att sommartid kan solen lysa hela två månader i följd, eller att i december varar polarnatten i 20 nätter. Här uppe kan man dricka vatten direkt i naturen och det är inga problem att finna fiskeparadiset i någon av de 6 200 sjöar som finns. Staden är en gemytlig plats med både mindre och större butiker. De största årliga evenemangen är Kiruna-, Snö- och Arctic Light Filmfestivalerna.

I Jukkasjärvi finner ni det unika Ishotellet som helt och fullt är uppbyggt av snö och is, det både smälter och byggs upp igen varje år.

Luleå är välsignad med egen skärgård, där ni kan båtluffa och vara helt för er själva. Staden bjuder på Teknikens hus där hela familjen kan utforska hur saker fungerar. Hägnan är ett friluftsmuseum med byggnader från 1700-talet och givetvis finns city med dagens bekvämligheter med gallerior och nöjesliv. Norrbottensteatern är Sveriges första regionteater och roar både barn och vuxna så ta med familjen på ett skratt.