Stugsommar

Uppsala i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Uppsala
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 6 resultat.
Sök på kartan

Uppsala i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Uppsala
Våra stugor i Uppsala får 4.5 av 5.0, från 8 omdömen

Stugområden Uppsala

6 stuga i Uppsala

Stuga i EnköpingStugnr: 8271Enköping10 personer,  225 m²200 m till sjö/hav:.Stuga i EnköpingStugnr: 60802Enköping5 personer,  100 m²5 m till sjö/hav:.Stuga i ÖsthammarStugnr: 9153Östhammar7 personer,  145 m²350 m till sjö/hav:.

Där nytt och gammalt möts! Med sitt geografiska läge i Mälardalens region och bara 18 minuter från Arlanda flygplats med bil, buss eller tåg, är Uppsala också Sveriges fjärde största stad.

Samtidigt som småstadscharmen är bevarad finns också storstadens möjligheter, utbud och livliga atmosfär. Det är en stad med stark profil, som är lugn och harmonisk, men som också har puls och energi med en internationell karaktär.

Närheten till flera skärgårdspärlor som Öregrund, Gräsö eller Östhammar lockar. Här finns flera vackra naturreservat och många härliga skogar med fina bär- och svampmarker.