Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Uppsala i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Uppsala i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Uppsala
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 6 resultat.
Sök på kartan

Uppsala i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Uppsala
Våra stugor i Uppsala får 3.5 av 5.0, från 4 omdömen

Stugområden Uppsala

6 stuga i Uppsala

Stuga i EnköpingStugnr: 60802Enköping5 personer,  100 m²Husdjur inte tillåtet.5 m till sjö/hav:.Stuga i Stockholm/BålstaStugnr: 92617Stockholm/Bålsta6 personer,  110 m²Husdjur inte tillåtet.200 m till sjö/hav:.

Där nytt och gammalt möts! Med sitt geografiska läge i Mälardalens region och bara 18 minuter från Arlanda flygplats med bil, buss eller tåg, är Uppsala också Sveriges fjärde största stad.

Samtidigt som småstadscharmen är bevarad finns också storstadens möjligheter, utbud och livliga atmosfär. Det är en stad med stark profil, som är lugn och harmonisk, men som också har puls och energi med en internationell karaktär.

Närheten till flera skärgårdspärlor som Öregrund, Gräsö eller Östhammar lockar. Här finns flera vackra naturreservat och många härliga skogar med fina bär- och svampmarker.