Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Uppsala i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Uppsala i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Uppsala
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 3 resultat.
Sök på kartan - klicka här Sök på kartan

Uppsala i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Uppsala

Stugområden Uppsala

Andra gäster rekommenderar dessa stugor i Uppsala

Stugnr: 92617Stockholm/Bålsta6 personer,  110 m²Husdjur inte tillåtet.200 m till sjö/hav:.Välkommen till en mysig stuga med flera altaner runt stugan för härliga utekvällar. En perfekt stuga för barnfamiljen att ha som utgångspunkt för utflykter till Stockholm utan att behöva ta bilen. Kombinera en härlig semester på landet med att ...Stugnr: 60802Enköping5 personer,  100 m²Husdjur inte tillåtet.5 m till sjö/hav:.Välkommen till detta fina hus med underbart läge, precis på randen till Mälaren med egen lång brygga och stor altan med ljuvlig vattenutsikt. Perfekt för avkoppling medan man blickar ut över den glittrande vattenytan. Hela huset är ljust och ...Stugnr: 04277Östhammar5 personer,  80 m²Husdjur inte tillåtet.300 m till sjö/hav:.Här bor ni i vacker skärgårdsmiljö i den genuina sommarstaden Öregrund, med klippor och havet bara några hundra meter ifrån. Staden har gott om trevliga uteserveringar och restauranger, pittoreska gator och gamla hus. Huset ligger på en grönskande ...

Där nytt och gammalt möts! Med sitt geografiska läge i Mälardalens region och bara 18 minuter från Arlanda flygplats med bil, buss eller tåg, är Uppsala också Sveriges fjärde största stad.

Samtidigt som småstadscharmen är bevarad finns också storstadens möjligheter, utbud och livliga atmosfär. Det är en stad med stark profil, som är lugn och harmonisk, men som också har puls och energi med en internationell karaktär.

Närheten till flera skärgårdspärlor som Öregrund, Gräsö eller Östhammar lockar. Här finns flera vackra naturreservat och många härliga skogar med fina bär- och svampmarker.