Stugsommar

Västervik i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Västervik
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 22 resultat.

Västervik i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Västervik
Våra stugor i Västervik får 3.7 av 5.0, från 56 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Örnbergets vandringsled
 • Dykpark västervik
 • My Outdoorpassion – äventyr och frilufsguide
 • Upzone äventyrspark
 • Västervik museum
 • Warmbadhuset
 • Action Center
 • Ankarsrum Hembygdsmuseum
 • Garpedansberget
 • Virum Älgpark
 • 22 stuga i Västervik

  Stuga i VästervikStugnr: 27673Västervik3 personer,  35 m²100 m till sjö/hav:.Stuga i EdsbrukStugnr: 44701Edsbruk4 personer,  65 m²140 m till sjö/hav:.Stuga i GamlebyStugnr: 38736Gamleby4 personer,  40 m²800 m till sjö/hav:.Stuga i LoftahammarStugnr: 42926Loftahammar5 personer,  100 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i GamlebyStugnr: 32959Gamleby6 personer,  150 m²10 m till sjö/hav:.Stuga i GamlebyStugnr: 91980Gamleby5 personer,  160 m²3,0 km till sjö/hav:.Stuga i GamlebyStugnr: 52921Gamleby5 personer,  86 m²1,5 km till sjö/hav:.Stuga i LoftahammarStugnr: 7910Loftahammar6 personer,  60 m²1,0 km till sjö/hav:.Stuga i GamlebyStugnr: 34989Gamleby6 personer,  126 m²600 m till sjö/hav:.

  Sommarstaden Västervik är ett perfekt resmål för dig som vill få sätta guldkant på tillvaron och uppleva oslagbar natur, sol och bad, kultur, mysiga shoppingstråk och vacker skärgård.

  Denna levande stad har mycket att erbjuda året runt. Om sommaren kan man upptäcka Tjust härliga skärgård med någon av turbåtarna, som enkelt tar er ut till några av skärgårdens vackraste öar. Västerviks mest centrala badplats är vid Myntbryggan med fin utsikt över staden och en perfekt plats för sköna kvällsdopp i solnedgången. Det finns mängder med badmöjligheter, vare sig man föredrar sandstrand, klippbad eller från brygga.

  Omtyckta naturreservatet Gränsö erbjuder en massa populära utflyktsmål för hela familjen och längs ön går Gränsöleden som passar både för promenad och cykling. På Garpedansberget två mil norr om Västervik finns en magisk skog, där konstnären Jan Pol skapat en kulturpark längs en 300 m lång bergvägg. Jätten Garpe hälsar alla välkomna på en härlig skogspromenad med troll, älvor, vättar och tomtar. Högst upp på berget möts du av en härlig utsikt över Gamlebyviken, en perfekt plats att avnjuta en fika.

  Västervik är en av ostkustens semesterpärlor och med sin mysiga stadskärna besöks den av många glada semesterfirare varje år. Här finns shopping både i små unika butiker och de stora kedjorna. Restaurangutbudet är imponerande stort för en såpass liten stad och runt Fiskaretorget är stämningen hög bland uteserveringarna på rad.

  Passa på att uppleva skärgården när ni är här, det är lättillgängligt att hyra kajak, kanot eller boka en guidad båtutflykt.