Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Mellbystrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Mellbystrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Mellbystrand
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 12 resultat.
Sök på kartan

Mellbystrand i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Mellbystrand
Våra stugor i Mellbystrand får 4.0 av 5.0, från 37 omdömen

12 stuga i Mellbystrand

Stuga i SkummeslövsstrandStugnr: 92984Skummeslövsstrand6 personer,  55 m²Husdjur inte tillåtet.150 m till sjö/hav:.Stuga i KnäredStugnr: 16156Knäred4 personer,  60 m²Husdjur tillåtet.5,0 km till sjö/hav:.Stuga i LaholmStugnr: 4669Laholm5 personer,  130 m²Husdjur inte tillåtet.8 km till sjö/hav:.Stuga i HishultStugnr: 4278Hishult4 personer,  45 m²Husdjur inte tillåtet.4,6 km till sjö/hav:.Stuga i MellbystrandStugnr: 74636Mellbystrand8 personer,  54 m²Husdjur inte tillåtet.410 m till sjö/hav:.Stuga i MellbystrandStugnr: 18257Mellbystrand5 personer,  55 m²Husdjur tillåtet.1,3 km till sjö/hav:.Stuga i MellbystrandStugnr: 44326Mellbystrand4 personer,  40 m²Husdjur inte tillåtet.4,2 km till sjö/hav:.

Det som framför allt lockar besökare till Mellbystrands närhet är den långa och långgrunda sandstranden med sina höga sanddyner. Tillsammans med den lika långgrunda sandstranden i Skummeslövsstrand är den hela 12 km lång och därmed Sveriges längsta.

Vill ni ta en paus i badandet kan ni roa er med exempelvis vindsurfing, fiske, paddling, golf, tennis eller promenader i de vackra bokskogarna i närheten. Mellbystrand bjuder även på bra butiker, restauranger och pubar. Och vill ni åka på trevliga dagsutflykter har ni nära till både Laholm, de pulserande sommarstäderna Halmstad, Varberg och Falkenberg och till Danmark.

En besökare i Laholm kan förutom konsten också glädja sig åt en livlig torghandel, ett varierat utbud av butiker och flera restauranger med inbjudande uteserveringar. Det senaste tillskottet är Laxrökeriet med restaurang och stort utedäck mot väster och utsikt över Lagan.

God lax, kall öl och utsikt över Lagan i kvällssolen – kan det bli mycket bättre!