Stugsommar

Stuga: Mellerud

Stuga: Mellerud, Dalsland

Stugans faciliteter

4
1
26m²
ja
nej
10 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
1 badrum
 
Byggår 2006, renoverat 2012
 
10 m till sjö
 
50 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 9/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 46176
Stugkategori: ★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
926272829123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
OVardagsrum
STUndervåning
VSovrum
1 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng
1 Sovrum: 2 sängar
Kök: Kokplattor, kylskåp m/frysfack, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Elvärme, gemensam tomt 100 m², utsikt över vatten, Rökförbud

Mer om stugan

Här vid Sunnanå hamn strax utanför Mellerud finner du en riktigt semesteridyll. Denna fina sjöbod ligger endast ett stenkast från vackra Vänern. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten över småbåtshamnen och det gamla stenmagasinet.

För dig som vill uppleva ”ett Sverige i miniatyr” så får du här uppleva en del av Dalslands storslagna natur med susande skogar och glittrande vatten. Här finns fina vandringsleder och paddlingsmöjligheter. Sunnanå naturreservat ligger alldeles i närheten

Sjöboden ligger i ett naturskönt område där det är nära till bad och golf, Melleruds Golfbana ligger endast 1km bort. På området finns, lekplats, flera grillplatser då man inte får grilla vid sjöboden på grund av brandrisken, café och restaurang. Här har du troligtvis Vänerns bästa trollingfiske, iläggningsramp finns på området.

Du välkomnas in i sjöboden i ett allrum som där det finns en bäddsoffa för två personer, köksbord och ett pentry med kyl/frys, köksbord. Badrum med dusch och wc ligger på bottenplan. På övervåningen finns sovrum med två enkelsängar, här har du ett litet fönster som vetter ut mot bästa utsikten. Framför sjöboden finns en mysig veranda där du kan avnjuta dina måltider eller kanske bara vara och njuta av kvällssolen och den fina utsikten. Bakom sjöboden finns en mindre veranda där kan du kan möta dagen med morgonsolen. Det finns ett utrymme på baksidan av sjöboden där du kan låsa in ägodelar som exempelvis en kanot eller annat.

Det är även på baksidan om sjöboden du parkerar, det är fri parkering och sjöboden har speciell parkeringsplats

Sjöboden är vinterbonad vilket gör att det går att bo där året om och perfekt för dem som vill ut och fiska lax eller vara med på andra event!

När man hyr sjöboden har man tillgång till servicehuset som har toalett, duschar och tvättmaskiner.

Att göra: Vita Sandars camping är nästan ett måste här har du en fin långgrund sandstrand som är utöver det vanliga, vid campingen finns även restaurang, minigolf, tennis, volleyboll, lekplats mm. Ta promenadstigen genom skogen från Sunnanå cirka 2 kilometers promenad, med bil är det någon kilometer längre. Närmsta tätort cirka 3km är Mellerud där finns ett komplett utbud av affärer och restauranger.

Dalslands populäraste turistattraktion akvedukten i Håverud hittar du 18 km från sjöboden, där är ett unikt möte mellan landväg, järnväg och vattenväg. Här finns restauranger och caféer, utställningar Ta med kameran här får du finns semesterbilder! Har du med dig båt kan du åka inomskärs till Köpmannebro och vidare upp genom Dalslands Kanal.

För den fiskeintresserade så finns bland annat lax, gädda och sik. Det finns 38 olika fiskarter i Vänern och det finns två stammar av naturligt lekande laxar kvar Gullspångslaxen och Klarälvslaxen,

I stenmagasinet mitt i hamnen finns en närbutik med café och glasskiosk där kan du även köpa drivmedel, Intill hamnen ligger Skeppskrogen Sunnanå som har öppet alla dagar under högsäsong. Vill man bara slappa ha sköna dagar så finns det mest man behöver på plats!

Välkommen till Sunnanå och en svensk semesteridyll!

Om området

Du är här: Mellerud, Dalsland, Stuga 46176, 4 personer, Sjö/Havsutsikt