Stugsommar

Stuga: Köpmannebro

Stuga: Köpmannebro, Mellerud, Dalsland

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen4.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
0
45m²
nej
nej
30 m
 
Båt inkl. i pris
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
1 badrum
 
Byggår 1910, renoverat 2021
 
10 km till affär
 
30 m till sjö
 
30 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 20/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 49416
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 30 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
KKök
OVardagsrum
Pr.Privat
WCWC
1 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng
Kök: 1 dubbel extrasäng, barnstol, ugn, kylskåp m/frysfack, mikro, induktionskomfur, kaffebryggare
Bad/WC: wc, tvättställ, dusch
1 Utomhus: utemöbler, solstolar, Altan, Balkon
och: elvärme, lekredskap, gemensam tomt 800 m², utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt 13 Fot

Mer om stugan

Välkommen till ett mysigt boende med sjöutsikt och ett fantastiskt läge. Stugan erbjuder tillgång till både bad och båt. Båten ingår i boendet och brygga delas med husägarna.

Stugan ligger lantligt i ett lugnt område. Stugan har god standard med mycket varm och hemtrevlig inredning. Du kan gå in på nedervåningen vid groventrén och kommer till i en mindre hall. Badrummet finns direkt till höger och är ljust och fräscht. Här finns duschkabin, handfat och wc.

En brantare trappa leder upp till övre plan. Här är allrummet med mycket ljusinsläpp tack vare den stora altanen som breder ut sig med sjöutsikt och med stora fönster. I allrummet finns fåtöljer och en dagsbädd som blir 160 cm utbäddad. Rakt fram ligger köket som är integrerat med vardagsrummet med en matplats för 4-6 personer. Dagbädden är likt den andra med en dagbädd som blir 160 cm utbäddad. Köket är hemtrevligt med nyare inslag så som ugnen som är en induktionsugn. Här finns det mesta du kan behöva för en go veckas semester.

Det är gemensam tomt med husägarna, men stugan ligger lite avskilt från husägarna som bor intill i det stora röda huset. Den finna bryggan med badstege får man gärna nyttja och nås via husägarnas trädgård på höger sida av deras hus. Även båten ingår till boendet där man kan ro ut för en dag på ön intill.

Huset hyrs med fördel på vårkanten fram till hösten och erbjuder bad, båtturer på sjö, fiskemöjligheter, fina promenadturer i skogen och även älgsafari. Här kommer man trivas gott och perfekt för par eller den lilla barnfamiljen som vill uppleva fin semester där Sverige är som vackrast. Man får vara lite vaksam på den branta trappan i huset.

Slutstädning och sänglinne kan köpas till, i sänglinnepaketet ingår handdukar då.

Ett stenkast från ert boende ligger slussen vid Köpmannebro som är den första i Dalslands kanal. Den leder från Vänern in till sjön Svanefjorden och vidare ända till Värmland. Här nere vid slussarna hittar du också ett av Dalslands kanals charmiga slusscaféer.

Varmt välkomna!

Om området

Du är här: Köpmannebro, Mellerud, Stuga 49416, 4 personer, Sjö/Havsutsikt