Stugsommar

Stuga: Götene

Stuga: Götene, Västergötland

Gästomdömen

Baserat på 7 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

6
3
64m²
ja
nej
Inkl.
12 km
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Diskmaskin
 
Byggår 2020
 
4,5 km till restaurang
 
4,5 km till affär
 
12 km till sjö
 
12 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 9/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 48287
Stugkategori: ★★★
Gästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
KKök
OVardagsrum
STUndervåning
VSovrum
1 Vardagsrum: Chromecast, TV
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 2 sängar, 1 säng och 1 extrasäng
Kök: Kylskåp, frysbox 1 - 59 l., mikro, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Elvärme, luft/luft värmepump, gemensam tomt 100 m², på landet

Mer om stugan

Välkommen till livet på landet med ett fint boende på en hästgård med djur som betar på ängarna. Älgar och dovhjortar går på gärden utanför och katter busar i gräset. Vättlösa ligger strax utanför Götene och är ett lugnt område med närhet till bad och historiska platser.

Huset är byggt 2020 och har mycket god standard. Allt är välplanerat och fräscht. Det finns en härlig trädgård utanför. Perfekt för lek och med trädgårdsmöbler för en klassisk svensk fika och en terrass i söderläge. Huset är inrett i en hemtrevlig stil och har öppen planlösning. Du kommer in i en ljus hall med plats för skor och jackor. Direkt till höger öppnar vardagsrum och köket upp sig. Det är högt i tak och vackert ljusinsläpp. Köket är modernt med induktionsspis och smart planering. Här finns kaffebryggare, diskmaskin, mikrovågsugn och stort kylskåp. Frysbox finns i uthuset mittemot huset. I köksdelen finns stora fönster med extra breda fönsterkarmar som bjuder in för att sitta och blick ut över gärderna. Kanske ser du några älgar på kvällen?

Till vänster ligger den ena sovrummet som har en skjutdörr med extra bred dörrkarm så du kan komma in med rullstol. Här inne går färgerna i vitt och varma jordade röda gardiner med en enkelsäng som dessutom har en extra bädd under som går att dra ut. Intill ligger det andra sovrummet där färgerna går i grönt med en stor fin passande fondvägg med skogsmotiv. Här inne finns en dubbelsäng med utsikt över ängen. Badrummet är ljusgrått med handfat, wc och duschkabin. En trappa upp ligger det lilla sovrummet med två enkelsängar.

Innan finns ett litet utrymme med en mindre soffa och fåtölj för sköna häng. Här uppe kan du blicka ut över hela huset. För den med funktionsvariation finns det anpassningar att göra. Meddela bara husägaren vid bokning så ordnar de med ramp och anpassning utefter behov.

Huset delar tomt med husägaren som har hästar på gården och de bor i huset intill. De erbjuder även enklare frukost för beställning och även detta bokas på plats. Familjevänlig idyll men mycket god standard och fin service av husägare gör att Ni kommer stortrivas. Sänglinnen ingår i priset. Det finns gott om badplatser och historiska utflyktsmål. Kinnekulle, dagstur till Skara sommarland, bad i vackra Vänern, besök Läcköslott, historiska Husaby kyrka, Varnhems klosterruin och ett dopp i Flämslätt är bara några få saker man kan göra. Varmt välkomna.

Om området

Du är här: Götene, Västergötland, Stuga 48287, 6 personer, Gratis internet