Stugsommar
Kontakt
Sök stuga
Stugsommar
Sista Minuten
Sista Minuten

Eskilstuna i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Eskilstuna i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Eskilstuna
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 11 resultat.
Sök på kartan

Eskilstuna i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Eskilstuna
Våra stugor i Eskilstuna får 4.2 av 5.0, från 44 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Sundbyholm
 • Rademachersmedjorna
 • Sörmlandsgården
 • Skäret naturreservat
 • ReTuna, återbruk
 • Gamla Staden
 • Klosters kyrka
 • Leos lekland
 • 11 stuga i Eskilstuna

  Stuga i ArbogaStugnr: 18187Arboga6 personer,  68 m²Husdjur inte tillåtet.15 m till sjö/hav:.Stuga i StjärnhovStugnr: 36920Stjärnhov6 personer,  135 m²Husdjur inte tillåtet.70 m till sjö/hav:.Stuga i EskilstunaStugnr: 68078Eskilstuna11 personer,  250 m²Husdjur inte tillåtet.5,0 km till sjö/hav:.Stuga i MalmköpingStugnr: 42980Malmköping4 personer,  60 m²Husdjur tillåtet.50 m till sjö/hav:.Stuga i MalmköpingStugnr: 74858Malmköping4 personer,  65 m²Husdjur tillåtet.50 m till sjö/hav:.Stuga i FlenStugnr: 6672Flen6 personer,  77 m²Husdjur tillåtet.100 m till sjö/hav:.Stuga i KvicksundStugnr: 6803Kvicksund5 personer,  63 m²Husdjur inte tillåtet.250 m till sjö/hav:.

  I Eskilstuna reflekteras passionen i den glittrande ån som rinner genom staden. Här i innerstaden hittar du allt från små butiker med varma hjärtan till stora gallerior med personlig service. Restauranger och caféer serverar lokala delikatesser och smakupplevelser från alla världens hörn.

  I härliga Torshälla, som ligger en liten bit utanför Eskilstuna, pryder blomsterarrangemang och utsmyckningar rondeller och torg. Det finns flera grönområden och parker, bland annat stadsparken Holmberget. I Torshälla finns charmigt slingrande gångar, konstverk, vacker utsikt över ån och gamla Torshälla med sina mysiga gränder, kullerstensgator och trähus.

  En varm sommardag är Sundbyholm det perfekta stället att vara på. I Mälarens vatten finns en fantastisk övärld, kankse lockar naturreservatet Ridö-Sundbyholmsarkipelagen till trivsamma utflykter. Även det stora utomhusbadet med sandstrand, vid Mälarens strandkant, är en härlig plats en varm sommardag.