Stugsommar

Stuga: Löddeköpinge

Stuga: Löddeköpinge, Kävlinge, Skåne

Gästomdömen

Baserat på 12 gästomdömen4.5 av 5.0

Stugans faciliteter

4
0
50m²
nej
nej
Inkl.
3,5 km
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
1 badrum
 
Byggår 1950, renoverat 2023
 
1,2 km till restaurang
 
1,2 km till affär
 
3,5 km till kust
 
3,0 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 20/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 09774
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 3,5 kmGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

AAlkov
BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
1 Vardagsrum: 2 sängar och 1 dubbel extrasäng, kamin, Chromecast, Apple TV
1 Sovalkov: 1 säng
Öppet kök: Elspis, kylskåp m/frysfack, mikro, spisfläkt, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch, golvvärme
och: Altan, luft/luft värmepump, utegrill, gemensam tomt 50 m², trevlig möblering, sommarstugeområde, Rökförbud

Mer om stugan

Mitt inne i det gamla stug-och villaidyllen vid Sandskogen mellan Löddeköpinge och Barsebäckshamn ligger denna fräscha och modernt renoverade stuga. Trots att man för bara några minuter tog av från E6 mellan Lund och Landskrona, slås man av lugnet och fågelkvittret från den omgärdande skogen av tallträd. Stugan är belägen på tomten bredvid/framför ägarens hus, med ett eget trädäck att avrunda kvällens grillmiddag och solnedgång från. Vackra buskar och växter pryder stugans utsida.

Ungdomsgrupper är inte tillåtet!

Stugan är modernt renoverad och inredd med 2 bekväma designsängar, en liten matplats och kök med liten braskamin, spis, ugn, micro och kyl/frysfack och plats för ett par barstolar. En bäddsoffa fungerar både dagtid som sittplatser och görs lätt om till två enkelbäddar. I den lilla solvalkoven finns ytterligare en enkelsäng samt den moderna toalett med WC och dusch.

Härifrån kan man cykla eller promenera till elljusspåret i Sandskogens friluftsområde på ett par minuter eller till närliggande Lödde Å för fiske eller paddla kanot. Man kan cykla de 5 kilometrarna ned till Barsebäckshamn vid havet för ett dopp eller en fisklunch på den lokala hamnkrogen. Här finns också en fin långgrund sandstrand , gräsmattor, badbrygga invid Barsebäcks Campingområde. Ett stenkast längre bort breder en av Sydsveriges förnämsta golfbanor ut sig med 36 hål, Barsebäcks Golf & Country Club.

Vill man utforska närområdet i västra Skåne finns Bjärreds och Lommas långa sanddyner som bjuder in till härliga baddagar, kulturstaden Lund och Malmö ytterligare nån mil söderut. Norrut finns Järavallens Strövområde med vackra bokskogar, fårhagar och fina grillplatser vid Saxtorpssjöarna. Handelsplatsen Centrum Syd med stort utbud av butiker, mataffärer och restauranger ligger på bekvämt avstånd endast några minuter från stugan.

Stugan ligger på en lugn gata med lite trafik mellan andra sommar – och året-omhus och 10 m från ägarens bostad, som inte alltid är på plats. Dock kan man som hyresgäst inte utnyttja ägarens paviljong, utekök och spapool. Stugan har larm.

BRA ATT VETA:
Ström är endast inklusive upp till 500kr, överskrider det 500kr kommer ägaren ta extra betalt.
Företagsbokningar på fler än 2 personer är ej tillåtna att boka denna stuga.
Ta med egna sängkläder. Stugan ska städas av gäst innan avresa.

Om området

Du är här: Löddeköpinge, Kävlinge, Stuga 09774, 4 personer