Stugsommar

Stuga: Löddeköpinge

Stuga: Löddeköpinge, Kävlinge, Skåne

Stugans faciliteter

5
1
110m²
ja
nej
Inkl.
2,2 km
 
1 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Byggår 1890, renoverat 2018
 
2,0 km till restaurang
 
2,0 km till affär
 
2,2 km till kust
 
4,5 km till kust
 
33 km till sjö
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 20/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 56892
Stugkategori: ★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
Pr.Privat
STUndervåning
VSovrum
1 Vardagsrum: TV
1 Sovrum: 1 dubbelsäng
1 Allrum: 1 dubbelsäng och 1 extrasäng
Kök: Elspis, ugn, kyl-frys, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: Tvättm., torktumlare, wc, tvättställ, dusch
och: Elvärme, naturtomt med träd 1400 m², underbara omgivningar

Mer om stugan

Välkommen till en trevlig plats beläget i en sandskog, bara några kilometer från stranden och badet! Här erbjuds en fridfull tillflyktsort med god standard och alla bekvämligheter som man önskar sig i ett fritidshus.

Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med gott om plats för en matgrupp och en bekväm soffa där du kan koppla av och njuta av framför en stor TV. Köket, även om det är av enklare standard, är fullt tillräckligt för att tillaga din frukost och mat med lätthet. Badrummet, komplett med tvätt samt torkmöjligheter, finns också på bottenvåningen för din bekvämlighet.

När du kliver upp på övervåningen möts du av ett rymligt allrum med en dubbelsäng och en extra säng som kan fällas ut vid behov. Sovrummet på övervåningen erbjuder även det en bekväm dubbelsäng för en god natts sömn.

Utomhus finns gott om möjligheter till lek och sociala stunder i den stora trädgården. Här kan du och dina nära och kära njuta av utomhusaktiviteter och avkoppling, medan hunden kan springa fritt och ha kul.

Braskaminen på bild är ur funktion och får inte användas. Respektera även privata ytor.

Härifrån kan man cykla eller promenera till elljusspåret i Sandskogens friluftsområde på ett par minuter eller till närliggande Lödde Å för fiske eller paddla kanot. Man kan med lätthet ta sig till Barsebäckshamn vid havet för ett dopp eller en fisklunch på den lokala hamnkrogen. Här finns också en fin långgrund sandstrand, gräsmattor, badbrygga invid Barsebäcks Campingområde. Ett stenkast längre bort breder en av Sydsveriges förnämsta golfbanor ut sig med 36 hål, Barsebäcks Golf & Country Club.

Vill man utforska närområdet i västra Skåne finns Bjärreds och Lommas långa sanddyner som bjuder in till härliga baddagar, kulturstaden Lund och Malmö ytterligare nån mil söderut. Norrut finns Järavallens Strövområde med vackra bokskogar, fårhagar och fina grillplatser vid Saxtorpssjöarna. Handelsplatsen Center Syd med stort utbud av butiker, mataffärer och restauranger ligger på bekvämt avstånd endast några minuter från stugan.

Om området

Du är här: Löddeköpinge, Kävlinge, Stuga 56892, 5 personer, Gratis internet