Stugsommar

Stuga: Mellerud

Stuga: Mellerud, Dalsland

Gästomdömen

Baserat på 6 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

6
2
80m²
ja
nej
Inkl.
9 km
 
Bastu
 
1 badrum
 
Diskmaskin
 
Byggår 1973, renoverat 2008
 
6 km till restaurang
 
4,3 km till affär
 
9 km till sjö
 
12 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 54537
Stugkategori: ★★★
Gästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
SBastu
VSovrum
1 Vardagsrum: Chromecast
2 Sovrum: 1 dubbelsäng, 2 våningssängar med två bäddar
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Elvärme, gemensam tomt 2000 m², på landet

Mer om stugan

Välkommen till vacker röd stuga med vita knutar med glittrande ån längst med huset och dess tomt. Underbar stillsam och lantlig miljö med otrolig vacker omgivning. Här finner man ro för kropp och själ och en perfekt semester för barnfamiljen eller sällskapet på 4-6 personer. I denna svenska idyll kommer man stortrivas med närhet till flera fina badplatser längts med Vänern som är Sveriges största sjö.

Du välkomnas ner på liten grusväg med ån precis bakom huset. Tomten är delvis kuperad på baksidan. På framsidan finns utemöbler med klotgrill för goda middagar. Entrén är under tak där man gärna sitter och blickar ut över rapsfältet utanför. Du välkomnas i en öppen planlösning med vardagsrummet rakt fram. I rummet finns en stor inbjudande soffa och tv med svenska tv-kanaler och cromecast. Huset har även trådlöst wifi. Köket är till vänster med matplats för 6 personer. Köksdelen är öppen och fullt utrustad med allt ni kan behöva för en trivsam semester och goda middagar.

I huset finns två sovrum. Det ena har en dubbelsäng på 180 cm och det andra med 2st våningssängar, passar barnen som vill ha ett mysigt krypin. Det finns ett ljust helkaklat badrum med handfat, wc, duschkabin och även med tvättmaskin. Bra om ni har mindre barn eller vill stanna längre. Rakt fram i badrummet finns också en härlig bastu, för kyliga kvällar och mysiga stunder.

Rakt fram leder en dörr ut till husets lilla altan på baksidan och där är man helt ostörd för morgonen första kopp kaffe i morgonrocken med ån som porlar och träden som susar.

Vill man hitta på fina turer finns det mycket att göra. Ett besök på charmiga Nuntorps gård är ett måste med lokalproducerat, stenugnsbakade pizzor och massa gott. Brålanda erbjuder secondhand och ICA. Mellerud har fina leder i skogen, gott om fiskeplatser och bad är ett måste i vackra Vänern. Närmaste badplats ligger i endast 10 min med bil från ert boende. Vill man fiska finns det gott om napp med bra vikar. Fiskekort köpt i matbutiker i tex Brålanda. Ska du handla ta ett besök i Grinstad Lanthandel, ett fint utbud och charmig butik. Välkomna!

Slutstädning och sängkläder går att förboka. En liten och en stor handduk ingår per bokat bäddset med detta boende.

Om området

Du är här: Mellerud, Dalsland, Stuga 54537, 6 personer, Bastu