Stugsommar

Stuga: Mellerud

Stuga: Mellerud, Dalsland

Gästomdömen

Baserat på 10 gästomdömen3.8 av 5.0

Stugans faciliteter

17
6
480m²
nej
nej
Inkl.
50 m
 
Båt inkl. i pris
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Swimmingpool
 
Bastu
 
Aktivitetshus
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Tysk TV: minst 2 kanaler
 
Svensk TV
 
3 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1835, renoverat 2009
 
15 km till restaurang
 
10 km till affär
 
50 m till fiskesjö
 
5,0 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 30/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 28535
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 50 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ANAnnex
BBadrum
KKök
OVardagsrum
PPool
Pr.Privat
SBastu
SPMatsal
TETerrass
VSovrum
2 Vardagsrum: 2 sängar, öppen spis, radio, CD, DVD, TV
4 Sovrum: 1 dubbelsäng, 3 sängar, 1 dubbelsäng, 2 våningssängar med två bäddar
2 Sovrum (ingång utifrån): 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng
Kök m. matplats: elspis, kylskåp, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: wc (ingång utifrån), tvättställ, dusch (ingång utifrån)
1 Poolrum: braskamin
Aktiviteter: bordtennis, biljard, bordsfotboll, dart
och: Uteplats, elvärme, jordvärme/bergvärme, solenergi, utegrill, utegrill, naturtomt 27600 m², modern möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt 13 Fot
Deposition: SEK 3000

Mer om stugan

Påkostad villa med egen inomhuspool på 70 m² och ogenerat läge vid liten sjö i underbar natur med alla faciliteter och bekvämligheter som ni kan tänka er! Ett lantligt paradis som gjort för familj eller större sällskap med högt ställda krav på komfort och läge. Kanske vill ni fira en bemärkelsedag eller bara sätta guldkant på tillvaron i vacker och rofylld miljö med möjligheter till aktiviteter för alla åldrar under både vår, sommar och höst. Då är denna villa helt rätt för er.

Villan ligger med storskogen och vildmarken runt hörnet långt i från stadens trafik och brus. Fastigheten har ett vackert separat poolhus på 200 m² med en 70 m² stor inomhuspoold, djup 1,5 m. Här kan ni även koppla av med ett bastubad efter doppet i poolen. Invid poolen finns en härlig relaxavdelning med stor skinngrupp och surroundanläggning av hög kvalitet. Under svala kvällar kan ni även värma er vid braskaminen. Är ni hungriga eller törstiga efter badet är det bara att förse sig i det kompletta köket. I poolbyggnaden finns även ett sovrum med dubbelsäng samt dusch och WC. Perfekt för par eller ungdomar som vill rå om sig själva.

I huvudbyggnaden finns ytterligare ett kök med stor matplats för upp till 20 personer. I det härliga vardagsrummet på 90 m² kan ni sitta tillsammans och se favoritprogrammet på 63" TVn. Eller spela dart, bordtennis, bordsfotboll eller biljard i den andra delen av rummet. Härifrån ser ni också ut över den lilla sjön med björkar vid strandkanten. Ute på altanen finns stor grill och arbetsbänk där alla kan sitta tillsammans och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Ett sovrum finns på entréplan och ytterligare två på övervåningen. I annexet c:a 30 m från huset, finns ett trivsamt sovrum med en dubbelsäng. De båda husen värms av bergvärme och poolen av solenergi, vilket gör att elförbrukningen håller sig på en attraktiv nivå.

Tomten är på hela 27600 m² där ni bara har 50 meter till den lilla sjön där ni kan fiska både gädda och abborre. Stranden är vassbevuxen, därför finns en lång brygga som för er ut till båten. Vill ni bada i en större badsjö har ni 5 km till den vackra Örsjön med fin badplats, långgrund gräs- och sandstrand. På tomten finns även en fin anlagd grillplats för c:a 20 sittande personer på en upphöjning några 100 meter från stugan. Här kan ni sitta runt den sprakande elden och njuta av gemenskapen och något gott från grillen. Kanske har någon med sig en gitarr för att höja mysfaktorn och stämningen ytterligare. Ved kan köpas av ägaren för 500 sek/m3.

Huset hyrs inte ut till ungdomsgrupper!

Till huset kommer ni via vindlande, natursköna vägar där trafiken nära nog är obefintlig. Enda grannen är två hus c:a 100 m bort.

Välkommen till en underbar villa med alla faciliteter i rofylld omgivning!

Om området

Du är här: Mellerud, Dalsland, Stuga 28535, 17 personer, Swimmingpool