Stugsommar

Boka en sommarstuga för 2023

Boka din semester i ett våra fina sommarhus för 2023

Du kan redan nu göra semesterplaner för nästa sommar och boka in nästa års semester i en av alla våra fina sommarstugor eller hus. Säkra ditt boende inför sommaren 2023.

Stugsommar har ett stort urval av olika stugor och hus, så du kommer definitivt hitta ett boende som passar dina semesterplaner och önskemål.Hitta och boka en sommarstuga/hus 2023 här:


Vad är fördelen med att boka för 2023 redan nu?

I samarbete med våra husägare är det nu möjligt för bokning av utvalda stugor och hus för 2023. Med andra ord du kan redan nu planera din semester genom att boka upp din favoritstuga eller hus för 2023. På så sätt har du säkrat boendet och du får det datum som passar dig och din familj.

"De mest populära stugorna och husen blir alltid snabbt bokade"

Det är en bra idé att vara ute tidigt om du vill säkra ditt boende i just din favoritstuga för år 2023, eftersom de mest populära husen snabbt "tar slut” då efterfrågan är som störst.

På Stugsommar hittar du ett stort urval av olika typer av sommarstugor och hus i hela Sverige. Här finns något för alla; oavsett om du letar efter en klassisk liten stuga i skogen, ett hus med havsutsikt eller en stort boende med mycket plats för hela vänner, familj och släkt.