Stugsommar

Boka en sommarstuga för 2022

 
Vart vill du resa?Vart ska du? 
25/6-2022 + 1 vecka
Personer
Din sökning ger 439 resultat.
Sök på kartan

Boka din semester i ett våra fina sommarhus för 2022

Du kan redan nu göra semesterplaner för nästa sommar och boka in nästa års semester i en av alla våra fina sommarstugor eller hus. Säkra ditt boende inför sommaren 2022.

Stugsommar har ett stort urval av olika stugor och hus, så du kommer definitivt hitta ett boende som passar dina semesterplaner och önskemål.

Gratis avbokning* och rabatt

Bokningar gjorda från och med den 7 maj 2022 har gratis avbokning fram till 35/45 dagar innan ankomst. Det gäller för bokningar med ankomst fram till vecka 27 och från vecka 32 och fram till och med vecka 50. Observera att gratis avbokning fram till 35/45 dagar innan ankomst inte gäller vid ankomst vecka 28 och fram till och med vecka 31. Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse Se villkor här.

Rabattkoden SPRING gäller för nya bokningar och ger 15% i rabatt upp till 750 kr. Koden är giltig på nya bokningar med ankomst fram till 30. juni 2022, gjord före den 31.05.2022. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonusavtal, och den kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.

Hitta och boka en sommarstuga/hus 2022 här:


Vad är fördelen med att boka för 2022 redan nu?

I samarbete med våra husägare är det nu möjligt för bokning av utvalda stugor och hus för 2022. Med andra ord du kan redan nu planera din semester genom att boka upp din favoritstuga eller hus för 2021. På så sätt har du säkrat boendet och du får det datum som passar dig och din familj.

De mest populära stugorna och husen blir alltid snabbt bokade"

Det är en bra idé att vara ute tidigt om du vill säkra ditt boende i just din favoritstuga för år 2021, eftersom de mest populära husen snabbt "tar slut” då efterfrågan är som störst.

På Stugsommar hittar du ett stort urval av olika typer av sommarstugor och hus i hela Sverige. Här finns något för alla; oavsett om du letar efter en klassisk liten stuga i skogen, ett hus med havsutsikt eller en stort boende med mycket plats för hela vänner, familj och släkt.