Första sidan

Persondatapolitik

Här nedan finner du Stugsommars persondatapolitik. Om du har några frågor om denna, så kan du kontakta oss på
Stugsommar
Box 11426,
404 29 Göteborg.
Sverige
Tel: 031-15 52 00.
Fax: 031-15 52 25.
e-mail: info@stugsommar.se


Vilka upplysningar samlas och varför

Vi samlar passivt upplysningar då du rör dig på vår hemsida. Dessa upplysningar ger oss information om vilka sidor som besökes, hur lång tid som används på varje sida, när besöken sker etc. Stugsommar använder dessa data som statistik till när vi skall vara bemannade och på vilket sätt vi skall styra utvecklingen mot att ge dig den service du efterfrågar.

Användare av internetsidorna kan via inläggning av data generera sökresultat på hemsidan. Stugsommar använder den inlagda datan för att kunna utföra den konkreta sökningen. Dessutom använder vi den uppsamlade datan för att kunna utveckla användarvänligheten på vår internetsida.

All data uppsamlas passivt. Med detta menar vi att vi inte på något sätt kan identifiera någon enskild persons sökningar.

Följande upplysningar insamlas om dig som användare i samband med beställningen av en katalog eller i samband med att du bokar ett hus:
 • Namn
 • Adress
 • Telefonnummer
 • Eventuell e-mailadress

 • Tillsammans med upplysningarna om det enskilda huset användes så datan till att sammanställa dina resehandlingar eller den av dig efterfrågade katalogen.


  Hur länge sparas upplysningarna

  Upplysningar som lämnas då du beställer katalog eller semesterbostad sparas i 5 år.


  Hur lagrar vi dessa data

  Vi använder "firewalls" till att skydda vårt interna datasystem och dina personupplysningar. En "firewall" är en barriär som skall förhindra otillåtna intrång i systemet.


  Vem använder upplysningarna

  Alla upplysningar som samlas i samband med att någon använder vår hemsida, vare sig det rör sig om vanlig browsing eller beställning av katalog eller semesterbostad användes endast av Stugsommar A/S. Vi ger alltså inte några upplysningar vidare till tredje part.


  Insyn

  De personliga upplysningar som ni som kund hos Stugsommar lägger in på vår hemsida sparas i vår kunddatabas. Som registrerad kund har ni alltid möjlighet att begära ut vilka upplysningar vi sparat om dig enligt enligt lag. Om ni önskar att strykas från vår kundlista skall ni sända ett brev till Stugsommar A/S, Lyngbyvej 20, DK-2100 København Ø eller via mail på e-mail: info@stugsommar.se. På samma vis kan ni även få kontakt med vår dataansvarige.


  Certifiering

  Stugsommar är certifierade utifrån organisationen W3C's regler, beträffande säkerheten på Internet. Deras regler beskriver bl.a. hur persondata skall hanteras, kallat P3P. Dessa regler har utarbetats i samarbete med PricewaterhouseCoppers. Det innebär att du vet att du kan vara trygg då gör sökningar eller beställningar via Stugsommars hemsida.