Stugsommar

Hos oss kan du hyra stuga i Sverige vart du än önskar


Havet, salta bad, vågbrus och soldränkta klippor eller glittrande vackra insjöar, förtrollande gröna bokskogar och böljande landskap. Kan det bli vackrare än ett soligt, varmt sommar-Sverige?Du som är ute efter att hyra stuga vid havet, i skogen eller nära släkten har kommit helt rätt! I vårt utbud finns fler än 1100 stugor för uthyrning i Sverige. Vi har allt - från klassiska stugor till lyxiga villor med pool så du hittar garanterat något som passar dig och ditt sällskap oavsett var i Sverige eller när på året ni vill hyra stuga.

När du vill hyra stuga på drömstället

För många är det Västkusten men för andra är Skåne, Österlen, Halland och Dalsland favoritstället. Kanske vill du utforska östkusten och Västervik , Valdemarsvik, Kalmar och alla andra små pärlor som ligger utmed den fina Östersjökusten. I Sankt Annas skärgård eller i närheten av vackra Oknö finner du många små och stora stugor för uthyrning under både sommar och vinter.

I Östergötland och Sankt Annas skärgård kan du samtidigt passa på att besöka Kolmården och mycket annat.

I Smålands skogar finner du de charmigaste torpen men även den stora villa att hyra om ni är många som vill semestra tillsammans. Att hyra stuga är verkligen ett härligt sätt at fånga semestern och ge familjen tillfälle att umgås runt grillen eller med spel och lek på gräsmattan vid huset. För den som gillar bad ligger många av våra stugor nära hav eller insjö.

Bästa stugorna finns i Sverige

Gillar du skärgårdssamhällena i Bohuslän för sköna, salta bad och släta klipphällar eller väljer du istället Halland vid långa sköna sandstränder eller kanske Ölands semesterparadis med hav runt om.
Österlen i Skåne ger dig härliga upplevelser med böljande slätter och vackra bokskogar, medan Stockholm och Roslagen har en helt fantastisk skärgård. Att hyra stuga i Södermanland ger upplevelser av både slott och herresäten vid fantastiska sjöar och härliga skogar. Upplev ett fantastiskt vackert och varierande Sverige genom att hyra stuga!