Stugsommar

Stuga: Aplared

Stuga: Aplared, Borås, Västergötland

Stugans faciliteter

6
2
45m²
nej
nej
Inkl.
70 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Utomhus bastu, 6 personer
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Byggår 1936, renoverat 2023
 
7 km till restaurang
 
7 km till affär
 
70 m till sjö
 
70 m till fiskeplats
 
70 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 56631
Stugkategori: ★★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ANAnnex
BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
VSovrum
1 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng, braskamin, TV
1 Sovrum: 1 dubbelsäng
1 Annex: 2 sängar, kylskåp, mikro
Kök: Ugn, kylskåp, mikro, induktionskomfur, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
1 Utomhus: Utemöbler, solstolar, kolgrill
och: Elvärme, luft/luft värmepump, naturtomt med träd 2000 m², utsikt över vatten

Mer om stugan

Välkommen till denna charmiga sommarstuga vid Sjön Såkern i Aplared utanför Borås! Här kan du njuta av en avkopplande semester med en magisk utsikt över sjön, en egen brygga och en bastu intill vattnet. Perfekt för dig som vill utforska naturen och njuta av lugnet.

I stugan finns ett kök med bord och stolar, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp (med frys i källaren), spis och ugn. I vardagsrummet finns en mysig braskamin, en bäddsoffa för 2 personer, TV och ett bord med 4 stolar. Stora fönster ger en fantastisk utsikt över sjön.

Ett sovrum med en bekväm hemnes dubbelsäng (160 cm). Ett helt nytt badrum med dusch och toalett. Även härifrån kan du njuta av utsikten genom fönstret.

Intill stugan finns en charmig gäststugan med 2 enkelsängar (90 cm) och 2 fåtöljer för avkoppling. Ett litet pentry med vattenkokare och en liten kyl är också tillgängligt. För extra bekvämlighet finns en Porta Potti installerad i en garderob i hallen för användning under natten.

Ner till sjön är gräsmattan sluttande. Här vid sjökanten finns en helt ny bastubyggnad med plats för 6 personer. Efter en dag med utforskande och aktiviteter kan du koppla av i bastun och njuta av den fantastiska utsikten över sjön. Utomhus finns solstolar, en eldstad för grillning och möjlighet att bara njuta av lugnet och fåglarnas sång.

För fiskeentusiaster ingår en roddbåt (flytvästar finns att låna) och då kan man testa fiskelyckan i sjön Såkern (fiskekort krävs). För vandringsentusiaster finns flera vandringsleder i området med historiska sevärdheter att utforska. Aplared är perfekt för friluftsentusiaster och vandrare på alla nivåer.

Om du känner för lite shopping eller stadsliv är det bara en kort bilresa på ca 15 minuter till Borås där du kan hitta allt från butiker i centrum till fynd på "Knalleland" samt Borås djurpark.

För en längre dagsutflykt är den större staden Göteborg mindre än en timmes bilresa bort, där du kan uppleva sevärdheter som Avenyn, Liseberg och Universeum. För de som älskar shopping finns också möjligheten att besöka Ullared och Gekås, ungefär en timmes bilresa från stugan.

Varmt välkomna!

Om området

Du är här: Aplared, Borås, Stuga 56631, 6 personer, Sjö/Havsutsikt, Bastu