Stugsommar

Stuga: Vallentuna

Stuga: Vallentuna, Stockholm, Uppland

Stuga nr. 53011
Stugkategori: ★★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
312930311234
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
ANAnnex
BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
SPMatsal
VSovrum
1 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng, braskamin, Chromecast, TV
1 Sovrum: 1 dubbelsäng
1 Annex: 1 dubbelsäng och en våningssäng med två bäddar
Öppet kök: elspis, kylskåp, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch, golvvärme
Bad/WC: tvättställ, dusch (ingång utifrån)
och: altan, altan med tak, elvärme, luft/luft värmepump, kolgrill, trädgård 2700 m², underbara omgivningar, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt

Mer om stugan

Välkommen till detta bekväma hus med bastu i Brottby strax utanför Stockholm. Här bor du bekvämt, lantligt och insynsskyddat med badet runt knuten men också med närhet till huvudstadens puls med många aktiviteter.

Stugan är bekväm och har genomgått löpande renovering. Från entrén kommer du via hall in till det välutrustade arbetsköket som innehåller bl.a. diskmaskin. Tar du till vänster så kommer du in i ett rymligt vardagsrum med en soffa som till natten kan göras om till två sovplatser samt en skönt värmande kamin. Här finns också matplatsen som rymmer plats för många. I huset finns ett sovrum, masterbedroom med en dubbelsäng. Det rymliga och fräscha badrummet ligger i anslutning till entrén och här finns dusch, toalett och tvättmaskin.

Uthyres ej till ungdomsgrupper!

På husets stora insynsskyddade altan har man sol från morgon till kväll. Här kan du avnjuta allt från frukost till härliga grillmiddagar i olika sittgrupper och en del av altanen är också under tak. Här finns även ett utekök med vatten (drickbart), där det är perfekt att förbereda kvällens middag! Rakt nedanför huset över gräsmattan ligger gästhuset som är nybyggt. Här finns det ett rum med en våningssäng samt ett sovloft med en stor dubbelsäng utan ben. OBS: Det är lågt i taket på sovloftet, ingen ståhöjd! Badrummet i gästhuset innehåller dusch, handfat och en vedeldad bastu ni kan njuta av, ej toalett.

I sjön Långsjön som ligger strax nedanför huset finns badplatsen som är för de boende i området. Här kan man bada från både brygga och sandstrand. En promenad om 5-7 minuter tar dig till ägarens båtplats, där man också kan bada. Man får gärna låna ägarens roddbåt för att ge sig ut och ro eller fiska antingen med metspö eller kastspö. Fiskekort ingår i hyran. (Det finns tre flytvästar att låna i stl ca 30-50 kg.)

För den golfintresserade har ni nära till flera golfbanor bl.a. Brollsta GK eller Lövsättra GK och här kan man även äta lunch och middag, på deras trevliga restauranger.

Låna gärna ägarens cyklar och tag en cykeltur och upplev de fina miljöerna runt omkring i området eller gör en utflykt till Stockholm och varför inte gå på Skansen, Gröna Lund eller ett besök på slottet. Låt semestern börja!

Om området

Stugans faciliteter

8
2
60m²
nej
nej
50 m
 
Båt inkl. i pris
 
Utomhus bastu
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
2 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1965, renoverat 2020
 
6,0 km till restaurang
 
12 km till affär
 
50 m till sjö
 
50 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 6/7-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Du är här: Vallentuna, Stockholm, Stuga 53011, 8 personer, Bastu