Stugsommar

Stuga: Åkersberga

Stuga: Åkersberga, Stockholm, Uppland

Stugans faciliteter

6
3
75m²
ja
nej
60 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Utomhus vildmarksbad, uppvärmd
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1967, renoverat 2022
 
4,0 km till restaurang
 
550 m till kust
 
60 m till sjö
 
300 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 20/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 54298
Stugkategori: ★★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BYGroventré
EIngång
KKök
OVardagsrum
TETerrass
VSovrum
1 Vardagsrum: Kakelugn
3 Sovrum: 2 sängar, 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng
Kök: Elspis, ugn, kyl-frys, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Eltoalett
1 Tvättstuga: Tvättmaskin, tvättställ, dusch
och: Elvärme, luft/luft värmepump, kolgrill, trädgård 2720 m², utsikt över vatten, Rökförbud

Mer om stugan

Välkomna till denna fantastiska stuga i Åkersberga i Södra Roslagen med magisk sjöutsikt! Här kan ni njuta av ett dopp i den vedeldade badtunnan blickandes över Kvarnsjön och känna lugnet infinna sig. En sommaridyll med fridfull miljö och hänförande vyer ni sent kommer glömma! Perfekt för er som vill ha det lilla extra, med närhet till både sjö och hav! Stugan har ett enastående läge, högt beläget med stor terrass som ger dig den bästa panoramavyn över Kvarnsjön. Här kan ni njuta av solen, äta goda middagar och ta ett avkopplande bad i badtunnan! Endast några hundra meter bort kan ni ta ett dopp i sjön men även i havet som ni når endast på några minuter.

Stugan är väldigt trevlig och ljus med stora fönsterpartier som ger en storlagen vy över sjön från vardagsrummet. Trevlig sittgrupp för många där ni kan koppla av om kylan smyger sig på. Det finns tre sovrum med två sängar i varje, trevligt kök med matplats. I duschrum finns en toppmatad tvättmaskin och i separat utrymme finns en förbränningstoalett.

Ute finns flera olika sittgrupper på både fram och baksida, egen liten altan för badtunnan. Stugan är perfekt belägen vad gäller närhet till det mesta! Ni kan här kombinera en lugn och skön semester med närhet till storstadsliv i centrala Stockholm om så önskas. Här kan ni hitta aktiviteter för alla möjliga intressen, paddla kanot, vandra i vackra naturreservat eller golfa på några av landets bästa golfbanor. Ett måste är att utforska allt Stockholms Skärgård har att erbjuda, ta en tur till Vaxholm för vidare båtturer ut till skärgårdens alla smultronställen. Passa även på att strosa i Vaxholms pittoreska gränder och njuta av en glass på bryggan.

Välkomna till ett paradis i skärgården!

Om området

Du är här: Åkersberga, Stockholm, Stuga 54298, 6 personer, Badtunna