Menu

Stugsommar
hyra stuga, borgholm, böda, mörbylånga, löttorp, byxelkrok, degerhamn, långe erik, långe jan, södra, norra

Fina stugor att hyra på Öland!

Öland är Sveriges minsta landskap, men erbjuder stora upplevelser för hela familjen. Söker du de bästa stugorna på Öland har du kommit helt rätt! Här kan du boka stugor från norr till söder och från västkust till östkust.
Vissa föredrar norra Öland med Böda och fyren långe Erik. Medan andra mer gillar den södra delen av Öland där du kan ströva på Alvaret eller besöka Långe Jan.

Via den vackra Ölandsbron från Kalmar kommer du till ett unikt, öppet landskap med något att se och göra för alla. Det är inte så konstigt att Öland ligger många varmt om hjärtat - inte minst kungafamiljen som varje år spenderar sina somrar på Solliden i Borgholm.

Norrut finner ni fina småställen som Löttorp, Böda, Byxelkrok och alla välskötta väderkvarnarna i Lerkaka. Åker ni söderut finner i Färjestaden, Mörbylånga, Degerhamn och många andra platers som lockar turister hela året. Gillar man fågelskådning erbjuder Öland fågelguidning i Ottenby.

Hos oss kan du boka ett par dagar, en vecka eller ännu längre på din semester, valet är ditt. Vi har stugor för alla smaker och plånböcker – alltifrån billigare stugor till lyxiga villor med pool – oavsett var du vill bo.

Boka stuga på Öland här: