Menu

Stugsommar
hyra stuga, borgholm, böda, mörbylånga, löttorp, byxelkrok, degerhamn, långe erik, långe jan, södra, norra

Stugor på Öland

Vissa föredrar norra Öland med Böda sandstrand och fyren långe Erik, andra... gillar mer den södra delen av Öland där du bland annat kan ströva på Alvaret eller besöka Långe Jan.

En stuga eller flera stugor på Öland

Att hyra stuga på Öland är för många ett måste på sommaren andra har aldrig hyrt stuga på Öland tidigare. Oavsett vilket är Öland ett fantasktiskt landskap. Vårt minsta landskap Öland erbjuder faktiskt stora upplevelser för hela familjen. Milsvida sandstränder, många soltimmar och underbart havsbad. Söker du de bästa stugorna på Öland har du kommit helt rätt! Här kan du boka stugor från norr till söder och från västkust till östkust.

Unikt och öppet landskap

Via den vackra Ölandsbron från Kalmar kommer du till ett unikt, öppet landskap med något att se och göra för alla. Det är inte så konstigt att Öland ligger många varmt om hjärtat - inte minst kungafamiljen som varje år spenderar sina somrar på Solliden i Borgholm. Här kan allmänheten njuta av kungafamiljens vackra parker med olika inriktningar, öppen året runt och här visas varje år olika kungliga utställningar. Ta chansen i år och boka någon av våra stugor på Öland du också.

Öland har många golfbanor

Men det är inte bara sandstränder, väderkvarnar, vackra parker och kungafamiljen på Öland. Ön består i huvudsak av kalksten vilket syns på de gamla stenhus, borgar, kyrkor och stenmurar som finns över hela Öland. Här finns dessutom flera fina golfbanor med mindre än 30 minuters bilfärd till närmsta tee oavsett vart på ön ni befinner er.

Våra stugor på Öland

Norrut finner ni fina småställen som Löttorp, Böda, Byxelkrok och alla välskötta väderkvarnarna i Lerkaka. Åker ni söderut finner i Färjestaden, Mörbylånga, Degerhamn och många andra platers som lockar turister hela året. Gillar man fågelskådning erbjuder Öland fågelguidning i Ottenby. Vi kan erbjuda fina stugor från norr till söder på Öland.