Stugsommar

Stuga: Nykvarn

Stuga: Nykvarn, Södermanland

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

6
2
135m²
ja
nej
75 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Byggår 1907, renoverat 2022
 
13 km till restaurang
 
13 km till affär
 
75 m till kust
 
75 m till fiskesjö
 
75 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 9/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 44644
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 75 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
926272829123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

DFörvaring
EIngång
KKök
OVardagsrum
SPMatsal
VSovrum
WCWC
2 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng, kakelugn
2 Sovrum: 2 sängar, 1 dubbelsäng
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, vedspis, spisfläkt, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch, golvvärme
och: Elvärme, luft/luft värmepump, utegrill, gemensam tomt 5000 m², trevlig möblering, utsikt över vatten, Rökförbud, Parkering 75 m

Mer om stugan

Välkomna till denna fantastiska sommaridyll med sjötomt i Nykvarn! Känn lugnet, njut av fåglarnas sång blickandes över sjön från detta vackra sekelskifteshus från tidigt 1900-tal. Här har ni möjlighet att njuta av en semester ni sent kommer glömma med tillgång till bad, fiske, vackra naturstigar och mycket mer! Belägen på en gård med betande hästar och trevligt värdpar som erbjuder en miljö som gjord för en semester med rekreation och friluftsliv. Lantligt belägen med närhet till bland annat Taxinge Slott, Gripsholms Slott i Mariefred och Stockholm. Missa inte denna pärla!

Via fina landsvägar når ni detta hus vackert placerad endast 75 meter från sjön Yngern, med avskilt läge på stor sjötomt med brygga, disponeras med ägarna som bor på samma fastighet med sina katter och hästar. Stora grönskande träd skapar avskildhet mellan husen.

Huset är nyligen renoverat i väl valda färg-och materialval för att bibehålla husets rätta karaktär. Ni bor på två plan med högt i tak, generösa ytor och fina kakelugnar på samtliga plan. På entréplan välkomnas ni av en ljus hall som ansluter till stort kök och matplats, rymligt vardagsrum kakelugn och TV och med vacker vy ner mot sjön. Trappan till övervåningen leder er till ett ljust och behagligt allrum där ni kan slå er ner och skåda hur sjön glittrar av solens strålar. Vidare på övervåningen finner ni ett till vardagsrum med kakelugn och bäddsoffa för två personer då detta rum därmed kan nyttjas som sovrum. Här ifrån når ni ett vackert sovrum med dubbelsäng. Från detta sovrum når ni det tredje sovrummet med en 140-säng för två personer. Badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare finns på entréplan.

Bra att veta! Räcket runt trappan på övervåningen är väldigt lågt och därmed EJ barnsäkert. För att nå två av tre sovrum behöver ni gå igenom sovrum/vardagsrum. Fiskekort finns att låna av ägare. Roddbåt hyres av ägare på plats enligt överenskommelse. Det finns också möjlighet att förbeställa ved i mån av tillgång. Under perioden vecka 14 – vecka 22 samt vecka 36 – vecka 39 tillkommer elkostnad som betalas till ägaren på plats. Uppskattad förbrukning är ca 250 kwh och gällande eltaxa. Sänglinne kan köpas till, även handduk/badlakan.

Huset är perfekt beläget med närhet Sörmland till ett flertal attraktiva besöksmål. I Nykvarn finns allt man behöver och lite till, några trevliga tips är Mångfaldens Hus med butik, café & handelsträdgård, Turinge Ost & Vin med saluhall samt Kafé Klavér- kafé, teater och yoga. För er som älskar kakor i vacker miljö måste ni besöka Taxinge Slott som har ett oändligt kakutbud, gårdsbutik och badstrand. Passa även på att ta en tur till Mariefred för ett besök på Gripsholms Slott men även till centrala Stockholm (endast 30 min med tåg från Nykvarn) om ni önskar ännu mer kultur och historia, men även storstadspuls.

Om området

Du är här: Nykvarn, Södermanland, Stuga 44644, 6 personer, Sjö/Havsutsikt