Stugsommar

Stuga: Hok

Stuga: Hok, Vaggeryd, Småland

Stugans faciliteter

9
4
110m²
nej
nej
Inkl.
46 m
 
Båt kan hyras
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Utomhus vildmarksbad
 
Inomhus bastu
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
2 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1940, renoverat 2022
 
4,4 km till restaurang
 
10 km till affär
 
64 m till sjö
 
46 m till fiskeplats
 
66 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 20/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 54907
Stugkategori: ★★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ANAnnex
BBadrum
SBastu
STUndervåning
SPMatsal
UInglasat uterum
VSovrum
1 Vardagsrum: Chromecast, TV
3 Sovrum: 1 dubbel extrasäng, 3 sängar, 1 dubbelsäng
1 Inglasad veranda/uterum:
1 Annex: 1 dubbelsäng
Kök: ugn, kyl-frys, mikro, induktionskomfur, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: wc, tvättställ, dusch, golvvärme
Bad/WC: tvättmaskin, wc, tvättställ
och: altan med tak, elvärme, luft/luft värmepump, strandtomt 1500 m², utsikt över vatten, Rökförbud
Kan hyras: Roddbåt SEK 500

Mer om stugan

Varmt välkomna till Hok och denna sommaridyll i vackra Småland. Stugan är beläget i ett lugnt stugområde med hage precis utanför där tre hästar för närvarande bor. Njut av kvällssolen och solnedgången över sjön Norresjö. När kvällen närmar sig så kan ni njuta av den vedeldade badtunnan i nära och käras sällskap. Ni tar vatten från sjön för att fylla badtunnan eftersom stugan har en grävd brunn som inte har kapacitet för att försörja badtunnan.

Stugan är i gott skick med inbjudande kök med köksö som bjuder in till matlagning och socialt umgänge. Middagen kan antingen åtnjutas i matsalen eller i det inglasade uterummet. Luftigt vardagsrum med stort glasparti som smidigt skjuts åt sidan för att verkligen njuta av den fantastiska utsikten. På entréplan finner ni även hall med golvvärme, fräscht badrum med dusch, WC, tvättställ och golvvärme. Utöver det finns sovrum med två sängplatser i en utdragbar bäddsoffa (80 cm +80 cm). På våning två finner ni ett större sovrum med tre enkelsängar, badrum med WC, handfat samt tvättmaskin och utöver det har ni master bedroom med dubbelsäng (180 cm). I annexet har ni den vedeldade bastun, soffa och en dubbelsäng (140 cm). Ni kan ni köpa ved direkt från ägaren på plats, annars kan man köpa i närmaste stad.

Vi ber er att vara sparsamma med vattnet då det är från egen brunn. Vi vill även uppmärksamma er på att man endast får spola ner vanligt toalettpapper i toaletterna då det annars blir stopp i reningsverket. Tack för visad hänsyn!

Det finns både gasolgrill och kolgrill. Önskar ni nyttja grillarna köper ni själva gas och/eller kol. Det finns en roddbåt som går att hyra av ägaren. Ta en mysig roddtur på den lilla sjön. Önskar ni fiska så får ni lösa fiskekort hos bonden. Nere vid strandkanten har ni ett mindre cafébord. Underbar plats att njuta av solnedgången en var kväll under sommaren.

Det finns mycket att upptäcka i närområdet. Besök Hoks herrgård för god mat, spa och fantastisk omgivning. Önskar ni mer aktivitet kan man hyra kanoter i Svenarum. Ta en dag i Jönköping för shopping, kultur och ett dopp i Vätterns klara och ljuvliga vatten. Populära resmål för barnfamiljerna är Astrid Lindgrens värld (110 km), High Chaparall (55 km) eller varför inte Borås djurpark (120 km).

Sammanfattningsvis är detta en riktig sommarpärla med stora sociala ytor, hög standard med både vedeldad bastu och vedeldad badtunna. Varmt välkomna till ert semesterboende och vackra Hok!

Om området

Du är här: Hok, Vaggeryd, Stuga 54907, 9 personer, Badtunna, Sjö/Havsutsikt