Stugsommar

Stuga: Bergkvara

Stuga: Bergkvara, Torsås, Småland

Stugans faciliteter

6
2
60m²
ja
nej
Inkl.
240 m
 
Båt kan hyras
 
Svensk TV
 
2 badrum
 
Byggår 1964
 
2,5 km till restaurang
 
2,7 km till affär
 
240 m till kustfiske
 
250 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Stuga nr. 54689
Stugkategori: ★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
KKök
OVardagsrum
SPMatsal
UInglasat uterum
VSovrum
1 Vardagsrum: 1 extrasäng
1 Sovrum: 1 dubbelsäng
1 Annex: 1 säng och en våningssäng med två bäddar
Kök: elspis, kyl-frys, kaffebryggare
Bad/WC: wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: wc, tvättställ
1 Utomhus: utemöbler, kolgrill
och: elvärme, trädgård 900 m², sommarstugeområde
Kan hyras: Roddbåt SEK 600

Mer om stugan

Havsnära sommarstuga med gästhus i mysigt stugområde i solsäkra Bergkvara där ni kan se havet vackert glittra mellan träden. Här har ni en mysig insynsskyddad trädgård där ett vackert rapsfält omger huset på ena sidan. En fin liten promenadväg leder er ner till havet där ni kan njuta av vackra omgivningar, bad från bryggan samt vandringsleder för den som vill röra på sig. Ni har även promenadavstånd till Dalskärs camping, där det finns fin sandstrand, hopptorn, uppvärmda pooler, restaurang, glass, minigolf, beachvolley och padel.

Det stora huset har ett stort inglasat uterum med gott om plats för att umgås och njuta av en god bit mat. I vardagsrummet finns tv och en bäddsoffa för en person. Ni har ett rymligt kök med matplats och en kamin. I sovrummet kan ni sova gott i den bekväma dubbelsängen. I det fräscha badrummet finns wc, handfat och dusch. Det trevliga gästhuset har en nybyggd altan där ni kan njuta utsikten. Här finns en våningssäng samt en enkelsäng. Även här finns wc med handfat med ingång utifrån. Roddbåt går att hyra av husets ägare och det ingår flytvästar. Det finns en fin hundgård på tomten som gärna får nyttjas.

Bergkvara är perfekt lokaliserat för diverse utflyktsmål om så önskas. För golfintresserade finns många golfbanor, Möre Golfklubb finns bara 6km bort. Här finns även en fin restaurang och padel om så önskas. Båtturer till Garpens fyr utgår från Bergkvara hamn. Blomlöfs fiskrökeri erbjuder en populär restaurang och gårdsbutik. Pittoreska Kristianopel är väl värt ett besök med sin fina gästhamn, sina små butiker, restauranger och cafeér. Café Sött o Salt är ett hett tips. I Kalmar finns stort utbud av det mesta ni kan önska samt sevärdheter som Kalmar Slott och Kalmar Länsmuseum som är väl värda ett besök. Skälby gård med roliga lekplatser och närkontakten med gårdens djur rekommenderas för barnfamiljer. Ni har närheten till solen och vindarnas ö Öland. Karlskrona ligger också nära om ni vill utforska den vackra staden och dess stora utbud. På Stufvenäs Gästgifveri kan ni njuta av god mat eller några timmar på det fina spa:et.

Välkomna!

Om området

Du är här: Bergkvara, Torsås, Stuga 54689, 6 personer, Gratis internet, Båt