Stugsommar

Oskarshamn i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Oskarshamn
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 11 resultat.

Oskarshamn i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Oskarshamn
Våra stugor i Oskarshamn får 3.9 av 5.0, från 36 omdömen

Stugområden Oskarshamn

Topp-attraktioner i området

11 stuga i Oskarshamn

Stuga i OskarshamnStugnr: 9992Oskarshamn5 personer,  60 m²15 m till sjö/hav:.Stuga i FigeholmStugnr: 99263Figeholm6 personer,  80 m²600 m till sjö/hav:.Stuga i BockaraStugnr: 96503Bockara6 personer,  110 m²50 m till sjö/hav:.Stuga i FigeholmStugnr: 58187Figeholm7 personer,  90 m²70 m till sjö/hav:.Stuga i OskarshamnStugnr: 4441Oskarshamn3 personer,  50 m²1,5 km till sjö/hav:.Stuga i FigeholmStugnr: 60803Figeholm4 personer,  72 m²75 m till sjö/hav:.Stuga i FigeholmStugnr: 10279Figeholm6 personer,  70 m²20 m till sjö/hav:.

Oskarshamn i norra Kalmarsund erbjuder en trevlig kombination av skärgård, sjöar, öar och skog. Stad och landsbygd. Här kan man avnjuta en riktigt god fika eller ge sig ut och uppleva den fantastiska naturen, antingen till fots eller på den blanka vattenytan.

Ta med en picknick-korg och spendera dagen med att utforska meteoritsjön Hummeln, ett perfekt sätt att komma nära naturen. Det finns härliga ställen att stanna till för ett bad eller att grilla och man brukar kunna hyra kanot direkt vid strandkanten. För regniga dagar finns ett äventyrsbad i Oskarshamn där man kan simma i någon av de olika bassängerna, åka rutschkana, sätta sig i bubbelpoolen, bada bastu eller plaska i barnlagunen.

Runt om i Oskarshamns kommun finns många grönområden och leder för vandring. Du hittar allt från charmiga naturreservat till den mäktiga Ostkustleden på hela 16 mil. Leden är uppdelad i 8 olika etapper på ca 2 mil vardera. Har ni med er de minsta i familjen så funkar lederna och området kring Stensjö by utmärkt. Miljön där känns igen från Astrid Lindgrens filmer om barnen i Bullerbyn, flera scener är tagna i byn och på vägarna kring byn. Alldeles intill finns även en fin sjö att ta ett dopp i.