Stugsommar

Stuga: Bellö

Stuga: Bellö, Eksjö, Småland

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

9
3
160m²
nej
nej
Inkl.
50 m
 
Båt inkl. i pris
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
2 badrum
 
Tvättmaskin och torktumlare
 
Diskmaskin
 
Byggår 1905, renoverat 2021
 
7 km till restaurang
 
7 km till affär
 
50 m till sjö
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 52817
Stugkategori: ★★★★★
Hav/insjö 50 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
EIngång
OVardagsrum
STUndervåning
SPMatsal
UInglasat uterum
VSovrum
1 Vardagsrum: kakelugn, Chromecast
3 Sovrum: 1 dubbelsäng och 1 säng, 1 dubbelsäng och 1 säng, 1 säng och 2 extrasängar
1 Inglasad veranda/uterum:
Kök: elspis, kyl-frys, mikro, diskmaskin
Bad/WC: wc, tvättställ, badkar
Bad/WC: wc, tvättställ
1 Hall: tvättm., torktumlare
och: Uteplats, golvvärme, jordvärme/bergvärme, kolgrill, strandtomt 3300 m², utsikt över vatten
Inkl. i hyra: Roddbåt 10 Fot

Mer om stugan

Välkommen till ett nyrenoverat sekelskifteshus utöver det vanliga, där ni har egen sjötomt och natursköna omgivningar i Bellö, Småland.

Här kan ni verkligen njuta av lugnet och utsikten över sjön. I den stora trädgården med rosor och perenner finns en fin altan med utemöbler, solstolar och grill. Nere vid sjön kan ni njuta av svalkande bad eller varför inte ta en avslappnande tur med den lilla roddbåten som ingår (egna flytvästar medtages, elmotor kan hyras på plats). Även vid sjön finns utemöbler. Ni har en vacker inglasad veranda med ljuvlig utsikt över sjön.

Husets kök med vacker matplats är en fröjd för ögat, här kan ni tillreda fina måltider. Diskmaskin, kombinerad ugn/micro, induktionshäll och vedspis finns. Vardagsrummet har en skön soffgrupp och en fåtölj där ni kan njuta framför en brasa i kakelugnen eller framför smart-tv:n med tillhörande Chromecast (inga fasta kanaler). Wifi finns (10mbit).

På övervåningen finns tre sovrum, det ena med en dubbelsäng på 180cm och en enkelsäng på 80cm. Det andra sovrummet med förhäng har även det en dubbelsäng samt en enkelsäng på 80cm. Rummet ovanför trappan är ytterligare ett sovrum utan dörrar med en utdragbar bädd som bäddas ut till dubbelsäng. Det finns även en enklare extrabädd som ni kan placera där ni önskar. På undervåningen finns ett fantastiskt vackert badrum med badkar, WC och dubbelhandfat. På övervåningen med ingång från ett av sovrummen finns en WC med handfat. Kombinerad tvättmaskin/ torktumlare finns.

Förutom den egna stranden har ni två större badplatser i närområdet. Till den kommunala badplatsen med strand har ni ca 600m, här finns brygga, badflotte, lekplats, eldstad samt "Solkiosken" som är öppen då det är fint väder. Även hus 52834 hyrs ut via Stugsommar/Dancenter om ni är ett större sällskap.

Stugan hyrs inte ut till ungdomsgrupper. Det är inte tillåten att ladda elbil/hybridbil vid stugan. Det råder rökförbud och husdjursförbud.

Tag gärna välgörande promenader i vacker skog och natur. Ett besök på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby brukar vara populärt för barnen. Ni kan även besöka Astrid Lindgrens barndomshem Näs, Emils Katthult och Bullerbyn. I Mariannelund ligger filmbyn där inspelningsmiljöer från klassiska filmer av Astrid Lindgrens kan upplevas. I älgparken i Skullaryd kan ni åka traktorsafari, uppleva och mata älgar och hjortar i deras naturliga miljö. Eksjö med Sveriges bäst bevarade trästad är väl värt ett besök. Välkommen och ha en trevlig semester!

Om området

Du är här: Bellö, Eksjö, Stuga 52817, 9 personer, Sjö/Havsutsikt