Stugsommar

Stuga: Löttorp

Stuga: Löttorp, Öland Norra, Öland

Stugans faciliteter

9
5
105m²
nej
nej
Inkl.
1,5 km
 
1 badrum
 
Byggår 1964, renoverat 2004
 
5,0 km till restaurang
 
5,0 km till affär
 
1,5 km till kustfiske
 
1,5 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 27/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 52774
Stugkategori: ★★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
312930311234
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ANAnnex
BBadrum
KKök
OVardagsrum
SPMatsal
TETerrass
VSovrum
1 Vardagsrum:
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 extrasäng, 2 sängar
2 Annex: 1 dubbelsäng och en våningssäng med två bäddar, eltoalett
Kök: Elspis, kyl-frys, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
1 Utomhus: Utemöbler
och: Elvärme, naturtomt med träd 5048 m², underbara omgivningar

Mer om stugan

I Lilla Horn, inte långt från Ölands västra kust, på en stor och naturnära tomt på Alvaret ligger denna sommardröm.

En slingrande grusväg på 1,5km leder er genom det vackra öländska Alvaret ner havet, till vackra Jordhamn med sin berömda skurkvarn. Här kan ni njuta av vyer utöver det vanliga och vackra solnedgångar i Kalmarsund. Den stora tomten ger en härlig känsla av avskildhet och lugn, en riktig dröm för naturintresserade livsnjutare med Alvarets rika fågelliv och speciella flora/blommor/orkideér som är unika för området och därmed ej får plockas.

Ni förfogar över ett arkitektritat hus med tillhörande gäststuga. I stora huset har ni ett öppet sällskapsrum med vardagsrumsdel, matplats och fint kök. Här finns utgång till altanen med loungemöbler. Det finns altaner på båda sidor av huset för att kunna välja om ni vill njuta i solen eller i skuggan. Det finns tre sovrum i det stora huset, det första med en dubbelsäng, det andra med en bäddsoffa för en person, det tredje sovrummet som har en separat ingång utifrån har två enkelsängar. I det mer nybyggda gästhuset finns en dubbelsäng samt en våningssäng. Toalett och dusch finns i stora huset samt en eltoalett i ett separat hus på tomten.

Huset har indraget fiber/Wifi, men ingen tv-skärm. På Alvaret kan ni njuta vyn av betande vackra Highland Cattle-kor. Var därför noga med att stänga grindar för att skydda den ömtåliga marken och tomtens vegetation. I närheten ligger naturreservatet Lilla Horns lövängar. Källa och Sandvik finns på cykelavstånd. Ni har även närheten till Ölands bästa golfbanor och Ninnis kroppkaksbod som är omnämnd i White Guide.

I underbara Byxelkrok (30km) kan ni strosa runt bland sjöbodarna nere i den vackra båthamnen. Till Bödas böljande stränder har ni bara 20km. Det finns många stränder att utforska. På Västra sidan finns t.ex. fiskebyn Grythamn med sin fina klapperstenstrand. På Östra sidan finns en mängd sandstränder. Eldning/rökning ej tillåten såväl inne som utomhus pga den stora brandrisken på Alvaret. Uthyres ej till ungdomsgrupper. Laddning av elbil ej tillåten.

OBS: Parkering av max 2 bilar sker ENDAST på det stenlagda partiet innanför grinden, ej på omgivande mark för att skydda den ömtåliga Alvarsmarken och dess vegetation.

Om området

Du är här: Löttorp, Öland Norra, Stuga 52774, 9 personer, Gratis internet