Stugsommar

Örebro i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

 
Sök ort: Örebro
När och hur länge?
Personer
Din sökning ger 6 resultat.

Örebro i Sverige - Boka stuga via Stugsommar

Välj Stugsommar när du vill hyra stuga till din nästa semester.

Använd vår smarta sökfunktion här under för att hitta en ledig stuga i just det område du önskar. Du kan även filtrera din sökning och välja om stugan exempelvis ska ha havsutsikt, pool, diskmaskin, internet osv.

Läs mer om Örebro
Våra stugor i Örebro får 4.8 av 5.0, från 13 omdömen

Topp-attraktioner i området

 • Svampen
 • Gustavsvik
 • Örebro Slott
 • Wadköping
 • Ånnaboda Naturreservat
 • Biologiska museet
 • Lustiga landet
 • Amboberget
 • Rusakulan
 • Hjälmare kanal
 • Oset och Rynningeviken
 • 6 stuga i Örebro

  Stuga i GlanshammarStugnr: 37523Glanshammar6 personer,  84 m²300 m till sjö/hav:.Stuga i GarphyttanStugnr: 12706Garphyttan4 personer,  80 m²700 m till sjö/hav:.

  Örebro med sin levande stadskärna erbjuder ett brett utbud för hela familjen och är ett uppskattat resmål som man gärna återvänder till. Här kan man strosa, shoppa, ta en slottsfika och spana in stans sevärdheter eller ge sig ut på cykel mellan gårdscaféer och loppisar. Om årstiden tillåter kan man också glida fram på Svartån i kajak.

  Örebro slott har spridit sin kungliga elegans sedan medeltiden och är under sommaren öppet dagligen. Här kan man resa tillbaka i tiden med guidade visningar och utställningar. Stadens mest kända byggnad är utan tvekan Svampen, ett måste för besökare. Man kan ta hissen upp i det populära randiga vattentornet, som från 58 meters höjd erbjuder en fin utsikt över staden. Vid invigningen av tornet på 1950-talet var Svampen det första svampformade vattentornet i världen och sedan dess har många följt efter, både inom och utanför Sveriges gränser. Uppe i tornet finns restaurang, café och skybar. Här kan man avnjuta den utsökta svampsoppan efter att ha upplevt panoramautsikten, ett trevligt sätt att utforska Örebro.

  Klä dig efter väder och upptäck Örebros fina natur på dina villkor. I det varierande landskapet finns leder för både vandring, cykling och paddling. Amboberget erbjuder en 9 km lång vandringsslinga med fina utsiktsplatsen och spännande grottor. Frihetsportalen är en grotta med en spricka som man kan gå igenom, en häftig upplevelse. I Kilsbergen finns utsiktsplatsen Rusakulan, med svindlande höjder och magnifika vyer. En molnfri dag kan du härifrån se stora delar av Närke. Strax norr om Örebro ligger Rosendal, ett känt klätterställe med branta bergsväggar och fina utsikter på ett av Sveriges bästa boulderområden. Vill du inte klättra kan du istället njuta av den magnifika utsikten tack vare stigar som leder upp på bergskammen.

  Bara 10 minuters promenad från Örebro city ligger det populära upplevelsebadet Lost City, som är ett av Europas största. Här kan hela familjen vara med om ett riktigt badäventyr som sent ska glömmas. I en spännande djungelmiljö finns det totalt sex stora vattenrutchkanor, i tre av dem forsar du fram på en gummiring med pirr i magen. Stor bassäng med vågmaskin och för de allra minsta finns två minirutchkanor och barnpooler. Utanför finns det stora sommarbadet under bar himmel, även här med flera vattenrutchkanor och pooler.