Stugsommar

Stuga: Hjortkvarn

Stuga: Hjortkvarn, Hallsberg, Närke

Stugans faciliteter

15
9
800m²
nej
nej
250 m
 
Båt inkl. i pris
 
Spa
 
Bastu
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
10 badrum
 
Diskmaskin
 
Byggår 1800
 
5,0 km till restaurang
 
2,0 km till affär
 
250 m till sjö
 
1,0 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 13/4-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 11818
Stugkategori: ★★★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
BBadrum
BYGroventré
KKök
OVardagsrum
SBastu
STUndervåning
VSovrum
WBubbelpool
1 Vardagsrum: öppen spis
2 Matrum:
9 Sovrum: 1 säng, 1 säng, 1 säng, 1 dubbelsäng, 2 sängar, 1 dubbelsäng, 2 sängar, 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng
1 Vinterträdgård:
Öppet kök: kylskåp, diskmaskin
Kök: elspis, gas-spis, kyl-frys, diskmaskin
3xBad/WC: wc, tvättställ
6xBad/WC: wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: tvättställ, badkar
och: altan, trädgård 3000 m², exklusiv möblering, utsikt över vatten, Rökförbud
Inkl. i hyra: Roddbåt

Mer om stugan

Att spendera en vecka i denna fantastiska miljö kommer att ge mersmak. Herrgårds byggnad på två plan med sidobyggnader som omfattar stora sällskapsrum med fantastiska salonger för gemensamma middagar. I det stora sällskapsrummet finns en rejäl öppen spis där man kan tända en brasa och koppla av i den bekväma soffgruppen.

Ett mycket stort och välutrustat kök med dubbla diskmaskiner, spis, gasspis och väl tilltagna ytor för tillredning tillfredsställer även den mer kräsne. I en av de två sidobyggnaderna hittar du en vinterträdgård med en kökshörna som lämpar sig väl för att tillreda eftermiddagsdrinkar som kan avnjutas i någon av sittmöblerna inomhus eller ute på den väl tilltagna terrassen där sjön glittrar i solens sken. I anslutning till vinterträdgården finns huset bastu med dusch och omklädningsrum.

Med fönster ut mot herrgårdens pampiga uppfart ligger två av husets sovrum på den nedre våningen. I den andra sidobyggnaden finns den s.k. Gästflygeln som omfattar tre sovrum var ett av rummen är dubbelrum, med badrum ensuite, samt ytterligare ett badrum.

När du flyttar dig upp till herrgårdens andra våning så möts du av en ljus och rymlig hall med sittmöbel. Här finns ytterligare fyra sovrum varav två har badrum ensuite, ett masterbedroom med balkong som vetter ned mot sjön och ett vackert väl tilltaget badrum med mycket gott om utrymme med en bubbelbad samt stort dubbelhandfat. Ett duschrum samt ett separat rum för wc och handfat. Från alla rum har man en underbar utsikt över markerna runt huset och ned mot sjön.

Herrgården lämpar sig mycket bra för större familj eller företag som önskar hyra något utöver det vanliga.

Huset ingår i egendomen Boo Fideikommiss, som innefattar Boo slott. Egendomen ligger drygt 40 km sydost om Örebro och omfattar 15 000 hektar. Härutöver tillkommer cirka 1 000 ha vatten. Det finns goda möjligheter till naturupplevelser, skogspromenader och fiske. I området finns många vandringsleder i natursköna omgivningar och vackra naturreservat av olika karaktärer. Detta boende är ett perfekt utgångsläge för att upptäcka det vackra Närkelandskapet på cykel och det finns flera cykelleder att välja bland. Askersund som ligger ca 40 km bort är värt ett besök med sin pittoreska och mysiga trästad med kullerstenstorg, hamnliv och små butiker.

OBS! Ej tillåtet att ta med hund hit.

Om området

Du är här: Hjortkvarn, Hallsberg, Stuga 11818, 15 personer, Bubbelpool