Stugsommar

Stuga: Högsäter

Stuga: Högsäter, Färgelanda, Dalsland

Gästomdömen

Baserat på 2 gästomdömen4.5 av 5.0

Stugans faciliteter

11
6
170m²
nej
nej
Inkl.
900 m
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
Tysk TV: minst 2 kanaler
 
Svensk TV
 
Smart-tv
 
2 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1870, renoverat 2017
 
10 km till restaurang
 
9 km till affär
 
900 m till sjö
 
900 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 30/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 45708
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 900 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

1 Vardagsrum: Kakelugn, radio, Chromecast, parabol
6 Sovrum: 2 sängar, 1 säng, 1 dubbelsäng och 1 säng, 1 dubbelsäng och 1 säng, 1 dubbelsäng, 1 säng
Öppet kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, vedspis, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
Bad/WC: Wc, tvättställ
och: Altan, pelletspanna, lekredskap, utegrill, trädgård, blandad möblering, underbara omgivningar, Rökförbud

Mer om stugan

Detta fina lantliga hus ligger i Järbo i Högsäter, Dalsland. Här finns det plats för 11 gäster så det är en ett perfekt hus för flera familjer som fira semester tillsammans. Det här är ett perfekt läge på hus då huset ligger centralt i Dalsland och du når alla kommuner inom max en timmas tid; Färgelanda, Bengtsfors, Dals-Ed, Mellerud och Åmål.

Huset är byggt 1870 och är har en härligt lantlig stil. Ni välkomnas in i huset i en inglasad entré för att sedan komma in i en hall, första rummet till höger finns ett rum med två enkelsängar, ni fortsätter in ett stort härligt vardagsrum där det också finns en kakelugn att elda i för hög mysfaktor, nästa rum på bottenvåningen är ett litet sällskapsrum och toalett och dusch finns i anslutning, sedan kommer du in i det stora härliga lantliga köket. En brant trappa leder dig upp till övervåningen där det första rummet till vänster har en enkelsäng, i nästa rum finns en dubbelsäng och en enkelsäng, fortsätter man följa hallen så finns det ytterligare ett stort sovrum med dubbelsäng och en enkel säng och innanför detta sovrum en sovalkov med en enkelsäng, utanför det stora sovrummet finns ytterligare en sovalkov med en enkelsäng, på övervåningen finns även toalett.

Vid gaveln på huset finns en stor härlig altan där det finns plats för mysiga grillstunder med utsikt över husets fina damm. Här är ett rikt fågelliv och man har noter 95 olika arter i miljön, varför inte ta med sig en kikare. Annars kan du bara sitta och njuta i lugn och ro. I den stora trädgården finns det plats för mycket lek och bus, här finns även en gungställning för de minsta små.

Det finns många fina små sjöar att bad i när man är i Dalsland, närmsta bad Råvattnet ligger cirka 900 meter från huset. Det är en bergsjö som är 35 meter som djupast. Det finns en liten strand, brygga med stege- Fiske tillåtet, det behöver inget fiskekort i denna sjö för husets gäster!

På några mils avstånd hittar du Kroppefjälls naturreservat, där finns flera fina vandringsleder och du kommer till en naturskön miljö. Fiska, bada, kanota, cykla, åka på loppisar är några tips på vad du kan göra på din semester. Dalsland svämmar över av natur och kulturarv i alla dess skepnader bland annat är det helt klart värt att besöka bland annat Akvedukten i Håverud i Dals-Rostock som ligger mitt i Dalsland i Melleruds kommun finns en gammal kurort med intressant historia här finns bland annat en örtagård man kan besöka en konstnärsateljé med butik och ett bygdemuseum.

När man är i dessa trakter så är det nästan ett måste för den som gillar långa fina vita sandstränder att besöka Vita Sandar. För den äventyrlige rekommenderar vi Dalslands Aktiviteter som är en av Europas största anläggningar när det gäller äventyr ute i skog och mark, här finns även både restaurang och café som erbjuder lokala råvaror. I Dals-Ed hittar du Dalslands Moose Park som är ett älgsafari som tar dig nära skogens konung!

I skog och mark finns det gott om bär och svamp. Man behöver inte vara sysslolös när man besöker Dalsland det finns ett stort urval av upplevelser att välja på, men man kan också bara i lugn och ro njuta av den fina naturen

Om området

Du är här: Högsäter, Färgelanda, Stuga 45708, 11 personer