Stugsommar

Stuga: Dyrön

Stuga: Dyrön, Tjörn, Bohuslän

Gästomdömen

Baserat på 5 gästomdömen4.2 av 5.0

Stugans faciliteter

5
2
70m²
nej
nej
Inkl.
200 m
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1900, renoverat 2013
 
300 m till restaurang
 
200 m till affär
 
200 m till kustfiske
 
300 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 9/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 67684
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 200 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
DFörvaring
EIngång
KKök
OVardagsrum
TETerrass
VSovrum
1 Vardagsrum: DVD, TV
2 Sovrum: 1 dubbelsäng och 1 säng, 2 sängar
Kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Tvättmaskin, wc, tvättställ, dusch
och: Altan, jordvärme/bergvärme, Färja/båt nödvändigt, utegrill, trädgård, modern möblering, villakvarter, Rökförbud, P-plats sommar 1,0 km, P-plats vinter 1,0 km, del av stuga

Mer om stugan

Modern och ljus bostad med hög standard, i undervåning på fd fiskarstuga på vackra Dyrön i Älgö fjord, strax söder om Tjörn.

Bostaden har en underbar insynsskyddad trädgård med 100 m² stort trädäck där ni kan välja att följa solens gång på himlen eller sitta i skuggan med en bok. Här har ni ”morgonrocksavstånd” till salta bad där ni kan börja dagen med ett dopp och sedan sätta er på altanen och njuta av en god frukost och nybryggt kaffe. En perfekt bostad för två par eller en familj med högt ställda krav på läge och komfort.

Dyrön en idealisk plats för att finna ro i sinnet och varva ner. Ön är ca 1,5 kvadratkilometer med närmare 200 bofasta. Men bara för att man vill ha lugn och ro behöver man ju inte sitta sysslolös. Ön bjuder på många aktiviteter. Det är bara att välja och vraka! Här finns en året-runt-öppen livsmedelsbutik, välbesökt restaurang, café & kiosk på sommaren, fotbollsplan, tennisbana, minigolf, beachvolleyboll och boulebana samt en välkända vandringsled. Ön har även ett originellt galleri insprängt i berget med varierande utställningar.

En annan välbesökt attraktion är den fina allmänna bastun med vidunderlig havsutsikt. Förutom bastudel för c:a 10 personer finns här även en skön relaxavdelning. Bokas online eller från affären på Dyrön.

Er bostad har en öppen planlösning och ljust toppmodernt kök, vardagsrumsdel med matplats, TV-hörna med soffa i burspråk. Två sovrum, varav ett mindre med två enkelsängar (som står lite trångt) samt ett rymligt sovrum med dubbelsäng. Snyggt helkaklat badrum med duschkabin och toppmatad tvättmaskin.

Runt hela ön finns många fina ställen att sola och bada på. Ni har endast 300 till ”Nordhamna badplats” med badbryggor, klippor och sandbotten. En bra badplats för de litet mindre barnen. Här finns dessutom toalett i anslutning till gästhamnen.

Från bergen på ön har ni en strålande utsikt över omgivningarna, t.ex. mot Åstol som ligger närmast i väster. I sydväst tornar Carlstens fästning upp sig på Marstrandsön ca 3 sjömil bort. Längre ut i väster skymtar fyren Pater Noster. Ett speciellt inslag i djurlivet är de inplanterade bergsfåren s k mufflonfår. De trivs utmärkt och finns i dag i rikliga mängder.

Bilen parkeras på allmän parkering i Rönnäng. Max 5 personer får vistas i bostad samt trädgård. Ägaren bor sporadiskt i husets övervåning.

Välkommen till en toppmodern bostad på vackra Dyrön!

Om området

Du är här: Dyrön, Tjörn, Stuga 67684, 5 personer, Gratis internet