Stugsommar

Stuga: Brastad

Stuga: Brastad, Lysekil, Bohuslän

Gästomdömen

Baserat på 4 gästomdömen4.8 av 5.0

Stugans faciliteter

8
5
80m²
nej
nej
150 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Öppen spis / braskamin / bioetanol spis
 
2 badrum
 
Tvättmaskin
 
Diskmaskin
 
Byggår 1971, renoverat 2020
 
5,5 km till restaurang
 
5,5 km till affär
 
150 m till kustfiske
 
200 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 9/3-2024 till 3/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller gratis avbokning med 35/45 dagar fram till ankomst för nya bokningar gjorda med ankomst fram till 3. januar 2025.

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.



SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på Stugsommars hemsida.

Topp-attraktioner i området

Stuga nr. 44870
Stugkategori: ★★★★
Hav/insjö 150 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ALAltan/balkong
ANAnnex
BBadrum
KKök
OTTerrass med tak
OVardagsrum
VSovrum
1 Vardagsrum: Öppen spis, TV
5 Sovrum: 1 dubbelsäng, en våningssäng med två bäddar, 1 säng, 1 dubbelsäng, en våningssäng med två bäddar
1 Vinterträdgård:
Öppet kök: Barnstol, elspis, kyl-frys, mikro, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch, golvvärme
Bad/WC: Wc, tvättställ
1 Tvättstuga: Tvättmaskin
och: Altan, altan med tak, elvärme, utegrill, naturtomt 1500 m², bekväm möblering, utsikt över vatten, Rökförbud

Mer om stugan

Välkomna till denna hemtrevliga och mysiga stuga med intilliggande helt nybyggda annex. Boendet har mycket bra standard samt perfekt läge med havsutsikt både från fram och baksida ut över den milsvida Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord. Stugan med sina stora altanytor ligger soligt och rofyllt i ett mindre stugområde som gränsar till hav, åkrar och ängar. Gå de få metrarna ner till den fina badplatsen, här finns bryggor, klippor och sandstrand, en fin plats att äta, bada, fiska krabbor och umgås på, området är också känt för sina fina dykmöjligheter i djupa syrerika undervattensmiljöer. Området har en aktiv stugförening som genomför många trevliga aktiviteter under sommarperioden, i närområdet finns fotbollsplan, bouleplan, tennisplan, pay & play golfbana, minigolf samt fina möjligheter till promenader på kustnära stigar och vägar. Boendet är också ett perfekt utgångsläge för utforskning av fiskelägen, skärgård, naturreservat och andra intressanta utflyktsmål i mellersta Bohuslän.

Via en stor altan kommer ni fram till stugans entré och vidare in i hallen som leder vidare in till en öppen planlösning med härlig utsikt över gles tallskog och glittrande fjord. I den stora ljusa öppna ytan finner ni ett välutrustat kök med spis, mikro, kyl/frys och diskmaskin, matsalsdel och vardagsrum med TV och en öppen spis, tre sovrum, ett med dubbelsäng, ett med enkelsäng samt ett med våningssäng samt badrum med dusch. I annexet bredvid stugan finns två sovrum, ett med dubbelsäng samt ett med våningssäng och en toalett. Under stugan finns ett källarutrymme med tvättmaskin. Tomten är barnvänlig och generös, stor trädgård med gräsmatta, möblerade altaner på både fram och baksidan av stugan där ni kan följa solens väg på himlen, lapa sol i en solstol eller njuta av den fina utsikten över en god bit mat och dryck. Här kommer hela familjen stortrivas!

Stångenäset med huvudorten Lysekil som i folkmun kallas ”Staden vid Havet” ligger längst ut i havsbandet vid Gullmarsfjordens mynning. Upplev den fantastiska frihetskänsla som havet ger på Stångehuvuds naturreservat med fina släta röda granitklippor som är unikt i Bohuslän. Under sommarsäsongen erbjuds många konserter med kända artister, allsång i parken m.m. Flera trevliga fina affärer med sortiment för olika smakriktningar. Ett nöje för barnen är att åka det lilla tåget runt i Lysekil, under turen får ni också lite historia om Lysekil eller varför inte promenera genom den äldre delen av Lysekil från 17 - 1800 talet. Mysig bebyggelse längs den smala gatan mot Norra Hamnen som på senare år blivit en strandpromenad. Här kan ni ta ett dopp i det salta havet från bryggan och under fin sommarkväll kan ni uppleva en fantastisk solnedgång som speglar sig i havet. Hyr gärna en kanot och upplev den vackra skärgården längs de släta granitklipporna. För den golfintresserade kan klubban svingas på Holmas fina 18-hålsbana.

Välkommen till en hemtrevlig stuga med rofyllt läge vid hav och bad!

Om området

Du är här: Brastad, Lysekil, Stuga 44870, 8 personer, Sjö/Havsutsikt